Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σας αφορά: έρχονται νέες προσλήψεις από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ!

9 Μαρτίου 2018 17:00
Σας αφορά: έρχονται νέες προσλήψεις από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ!

Σύμφωνα με απόφαση που υπεγράφη σήμερα από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΑΙΝΟΣΕ, η καταληκτική ημερομηνία υποβολής βιογραφικών είναι η 31η Μαρτίου
Σε προσλήψεις επιστημονικού προσωπικού προχωρά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ στο πλαίσιο του συνολικού σχεδίου αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό. Σύμφωνα με απόφαση που υπεγράφη σήμερα από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΑΙΝΟΣΕ καθηγητή Φίλιππο Τσαλίδη η καταληκτική ημερομηνία υποβολής βιογραφικών είναι η 31η Μαρτίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of love: Σωκράτης και Κυριακή έκραξαν την Στέλλα! «Μου φάνηκε κωμωδία που χαρακτηρίστηκε η Στέλλα αποφασισμένη»! (Video)


Θα γίνονται δεκτές μόνο ηλεκτρονικές αιτήσεις. Οι αιτήσεις θα συνοδεύονται από συνοδευτική επιστολή (στην Αγγλική γλώσσα). Επίσης, θα πρέπει να αναφέρεται και η Διεύθυνση στην οποία απευθύνονται. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να καταθέτουν το βιογραφικό τους, στην Αγγλική γλώσσα, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:[email protected].

Αναλυτικά οι προσλήψεις αφορούν:
1. Διοικητική/ Οικονομική Διεύθυνση
- Έναν (1) πτυχιούχο Πανεπιστημίου στη Λογιστική
- Έναν (1) πτυχιούχο Πανεπιστημίου με γνώση Μηχανογραφημένης Λογιστικής
- Έναν (1) πτυχιούχο Πανεπιστημίου με γνώση της Λογιστικής Κόστους
- Έναν (1) πτυχιούχο Πανεπιστημίου, με πιστοποίηση Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή

2. Διεύθυνση Λειτουργίας
- Tέσσερις (4) Μηχανολόγους Μηχανικούς
- Δύο (2) Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς

3. Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού
- Έναν (1) Μηχανολόγο Μηχανικό, ή Πτυχιούχο Οικονομικών/ Χρηματοοικονομικών/ Μαθηματικών, με εξειδίκευση στην Επιχειρησιακή Έρευνα
- Έναν (1) πτυχιούχο Πανεπιστημίου στα Χρηματοοικονομικά με εξειδίκευση στον Τραπεζικό και Χρηματοπιστωτικό τομέα
- Έναν (1) Μηχανολόγο Μηχανικό, ή Πτυχιούχο Οικονομικών/ Χρηματοοικονομικών/ Μαθηματικών με εξειδίκευση στη Διαχείριση Κινδύνων

4. Διεύθυνση Επιβατικών Μεταφορών
- Έναν (1) Πτυχιούχο Πανεπιστημίου στο Μάρκετινγκ

5. Τμήμα Πληροφορικής
- Δύο (2) Junior Προγραμματιστές
- Έναν (1) Επιχειρησιακό Αναλυτή
- Έναν (1) Junior Διαχειριστή Βάσης Δεδομένων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στην Λάρισα: Η φωτογραφία που ανέβασε η 28χρονη Πωλίνα 2 μήνες πριν τον θάνατό της και προκαλεί ανατριχίλα!

Οι υποψήφιοι χρειάζεται, επίσης, να πληρούν και τα παρακάτω τυπικά προσόντα. Οι άντρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμη απαλλαγή από αυτές (είναι απαραίτητη η προσκόμιση Πιστοποιητικού Στρατολογίας). Να μην έχουν καταδικαστεί αμετάκλητα ή να διώκονται για κακούργημα ή πλημμέλημα που συνεπάγεται στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων (είναι απαραίτητη η προσκόμιση Ποινικού Μητρώου). Να είναι κάτοχοι πτυχίου αγγλικής, επιπέδου Β2 (καλή γνώση) ή επιπέδου C2 (άριστη γνώση). H γνώση ιταλικής (επιπέδου Β2 ή C2 επιθυμητή).

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share