Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Οι μασκότ της Ολυμπιάδας του 2020 - Τις επέλεξαν παιδιά!

28 Φεβρουαρίου 2018 17:13
Οι μασκότ της Ολυμπιάδας του 2020 - Τις επέλεξαν παιδιά!

Την Τετάρτη αποκαλύφθηκαν οι μασκότ των Ολυμπιακών και των Παραολυμπιακών Αγώνων του 2020 που θα διεξαχθούν στο Τόκιο της Ιαπωνίας. Σε μια ειδική εκδήλωση όπου περισσότερα από 600 παιδάκια την παρακολούθησαν στη Σιναγκάουα.

Σημειώνεται πώς 2.042 ιδιώτες και γκρουπ σχεδιαστών συμμετείχαν στο διαγωνισμό για τη δημιουργία τους. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματά τους, όμως ήδη τα πρώτα σχόλια είναι ήδη ιδιαίτερα θετικά από το ευρύ κοινό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - διαρροή: Αποχώρηση - βόμβα από το ριάλιτι! Έχει φύγει ήδη και βρίσκεται στο ξενοδοχείο!

Η επιλογή για το τελικό ζευγάρι των μασκότ που μοιάζουν με σούπερ ήρωες, έγινε από παιδιά. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την ιαπωνική πλευρά, στη διαδικασία συμμετείχαν τα παιδιά από 200.000 τμήματα σε 16.000 σχολεία.

Η μασκότ των Ολυμπιακών αγώνων, μπλε χρώματος, έχει μια "ισχυρή αίσθηση δικαιοσύνης και μοιάζει πολύ αθλητική" όπως εξηγεί ο δημιουργός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση! "Βόμβα" με την μια ατομική ασυλία

Σε ό,τι αφορά εκείνη των Παραολυμπιακών, με το ροζ χρώμα να κυριαρχεί, "έχει μια διαφορετική μορφή δύναμης και μια καλή καρδιά που αγαπά τη φύση".

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share