Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δες την απίστευτη μεταμόρφωση ενός σκύλου: από ετοιμοθάνατος αναγεννήθηκε μέσα σε λίγους μήνες

22 Φεβρουαρίου 2018 14:12
Δες την απίστευτη μεταμόρφωση ενός σκύλου: από ετοιμοθάνατος αναγεννήθηκε μέσα σε λίγους μήνες

Τον περασμένο Μάιο, κάποιος είδε ένα πεινασμένο κουτάβι να περιπλανάται στην Κροατία. Το μικροσκοπικό πλάσμα ήταν γεμάτο ψώρα και τα μάτια του είχαν πάθει μόλυνση. Σύμφωνα με κάποιους, ο Φρόντο φαινόταν τρομακτικός σαν τον διάβολο. Παρόλα αυτά χρειαζόταν βοήθεια και σύντομα κάποιος τον πήγε στη βετεράνο διασώστη σκύλων, Κλαούντια Σιγκουρνιάκ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις: Δεκτό το αίτημα της Ειρήνης Μελισσαροπούλου στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ! (video)

«Είχα τρομάξει» δήλωσε η Κλαούντια. «Δεν μπορούσαν να πιστέψω καν ότι ήταν σκύλος. Αμέσως θέλησα να τον σώσω». Μόλις κέρδισε την εμπιστοσύνη του στο θέμα του φαγητού, η Σιγκουρνιάκ επέστησε την προσοχή της στη φροντίδα που χρειαζόταν για να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Στην αρχή, ωστόσο, φαινόταν σαν ένα αδύνατο έργο. «Ήταν γεμάτος ψύλλους και τσιμπούρια και λιμοκτονούσε. Δεν ήμασταν καν σίγουροι αν θα επιβίωνε».

Αλλά ακόμη κι αν κανείς δεν θα μπορούσε να σώσει το δεξί του μάτι, αποδείχθηκε ότι ήταν ο πιο σκληρός μαχητής. Η γούνα του έγινε και πάλι πλούσια και λαμπερή. «Η μεταμοφωσή του ήταν εντυπωσιακή» δήλωσε η Σιγκούρνιακ. «Δεν μπορούσαμε καν να φανταστούμε ότι ήταν τόσο όμορφος».

Μετά την εκπληκτική ανάκαμψή του, ο Φρόντο μπήκε σε πρόγραμμα για υιοθεσία και γρήγορα βρήκε την νέα του οικογένεια.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share