Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Με αυτό το κόλπο δεν χαλάνε εύκολα τα φρούτα και τα λαχανικά που έχετε στο ψυγείο!

25 Ιανουαρίου 2018 19:27
Με αυτό το κόλπο δεν χαλάνε εύκολα τα φρούτα και τα λαχανικά που έχετε στο ψυγείο!

Συνηθίζετε να πηγαίνετε σε λαϊκή αγορά, να αγοράζετε φρούτα και λαχανικά και με το που φτάνετε σπίτι να τα τοποθετείτε κατευθείαν στο ψυγείο;

Αν η απάντηση είναι ναι, τότε σίγουρα θα έχετε προσέξει ότι τα συρτάρια του ψυγείου σας δεν είναι και τόσο φιλόξενα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Master Chef: Έξω φρενών οι κριτές με την λάθος επιλογή τους! Έδιωξαν άρον άρον παίκτρια: "Ήταν λάθος που την περάσαμε!" (video)

Αυτό γιατί πολλές φορές τα φρούτα και τα λαχανικά χαλάνε από την υγρασία που υπάρχει μέσα σε αυτά τα συρτάρια και δυστυχώς αναγκάζεστε να τα πετάξετε σε γρήγορο χρονικό διάστημα.

Μετά την αγορά τους, τα φρούτα και τα λαχανικά πρέπει να αποθηκεύονται σωστά. Οσα χρειάζονται ψυγείο, τα τοποθετούμε άπλυτα στο ειδικό ράφι για φρούτα ή στο χαμηλότερο ράφι ή στη συντήρηση (εξαρτάται από τις προδιαγραφές του ψυγείου μας).

Για να «πολεμήσετε», όμως, την υγρασία που μικραίνει τη ζωή των λαχανικών και των φρούτων, χρειάζεστε μόνο ένα πράγμα που πρέπει να βάλετε μέσα στα συρτάρια του ψυγείου σας. Ενα καινούριο σφουγγάρι που θα αγοράσετε από το σούπερ μάρκετ είναι το ιδανικό τρικ που θα καταφέρει να απορροφήσει όλη την υγρασία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Ο Γιώργος Χρανιώτης αδειάζει το Ντάνο! «Δεν θα ήταν ποτέ καλός στο να ... »

Δείτε το βίντεο:

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share