Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Βασίλισσα Ελισάβετ: Αυτά είναι τα 3 μέλη της βασιλικής οικογένειας που έχει σε φωτογραφία στο γραφείο της!

25 Δεκεμβρίου 2017 15:43
Βασίλισσα Ελισάβετ: Αυτά είναι τα 3 μέλη της βασιλικής οικογένειας που έχει σε φωτογραφία στο γραφείο της!

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β' αποτίει φόρο τιμής στα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Λονδίνο και στο Μάντσεστερ κατά τη διάρκεια του παραδοσιακού της χριστουγεννιάτικου μηνύματος, σύμφωνα με αποσπάσματα της ομιλίας της που μεταδόθηκαν.

«Αυτά τα Χριστούγεννα, η σκέψη μου είναι στο Λονδίνο και στο Μάντσεστερ, των οποίων οι υπέροχες προσωπικότητες έλαμψαν απέναντι στις φρικτές επιθέσεις», δηλώνει η βασίλισσα στη ομιλία της που μαγνητοσκοπήθηκε στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, όπου εμφανίζεται με ένα ιβουάρ φόρεμα το οποίο κοσμεί μια διαμαντένια καρφίτσα σε σχήμα αστεριού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Λιάγκας: Η αποκάλυψη για την Σκορδά και το διαζύγιο τους... που κάνει την Φαίη να λιώσει!

Σε έναν πιο προσωπικό τόνο, η μονάρχης, 91 ετών, μιλά για τον σύζυγό της με τον οποίο γιόρτασαν φέτος τα 70 χρόνια του γάμου τους. Δύο φωτογραφίες του βασιλικού ζεύγους, η μια μαυρόασπρη από τον γάμο τους και μια δεύτερη που τραβήχτηκε με αφορμή την πλατινένια επέτειό τους, ήταν τοποθετημένες σε ένα γραφείο, δίπλα της. Πέρα από τις δύο αυτές φωτογραφίες οι μόνες άλλες που είχε ήταν αυτές του παιδιών τους πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, δηλαδή μια φωτογραφία του πρίγκιπα Τζορτζ και μια φωτογραφία της πριγκίπισσας Σάρλοτ.

Στην ομιλία της, η βασίλισσα εξαίρει την «υποστήριξη» και τη «μοναδική αίσθηση του χιούμορ» του συζύγου της πρίγκιπα Φίλιππου, ο οποίος, σε ηλικία 96 ετών αποχώρησε από τα βασιλικά δημόσια καθήκοντά του το καλοκαίρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αεροπορική τραγωδία ανήμερα τα Χριστούγεννα! Νεκροί όλοι οι επιβαίνοντες!

Η βασίλισσα γιόρτασε τα Χριστούγεννα όπως κάθε χρόνο οικογενειακά στο Σάντριγχαμ, στο κτήμα της στο Νόρφολκ. Ωστόσο φέτος μαζί με την οικογένεια γιόρτασε και η Μέγκαν Μαρκλ, η μνηστή του πρίγκιπα Χάρι, ενόψει του γάμου τους τον Μάιο.

Δείτε το βίντεο:

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share