Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Από τον καφέ που πίνεις φαίνεται τι άνθρωπος είσαι!

1 Δεκεμβρίου 2017 18:27
Από τον καφέ που πίνεις φαίνεται τι άνθρωπος είσαι!

Δεν έχει καμία σημασία πώς συμπεριφέρεσαι στη δουλειά σου, αν φωνάζεις στο αγόρι σου, αν κλαις με τις ρομαντικές ταινίες κι αν μπορείς να κρατήσεις ένα μυστικό. Αυτό που θα μας δείξει ακριβώς τι άνθρωπος είσαι, είναι η παραγγελία που κάνεις όταν πας σε ένα καφέ. Ή τι λαχταράς να πιεις κάθε πρωί που ξυπνάς. Δεν είναι τυχαίο, που οι μελλοντολόγοι σου λένε τον καφέ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στην Αθήνα με νεκρό παλικάρι! Ήταν μόλις 23 ετών...
Σκέτος (σε οποιαδήποτε μορφή)
Έχεις κίνητρο. Ξέρεις τι θες στη ζωή σου και είσαι πρόθυμη να υποφέρεις και λίγο αν χρειαστεί για να το αποκτήσεις. Είσαι απ' τους ανθρώπους που λένε τα πράγματα με το όνομά τους, είσαι επιλεκτική με τους ανθρώπους που έχεις στη ζωή σου και απόλυτα πιστή.

Με ζάχαρη και γάλα
Είσαι λίγο παλιομοδίτισσα σε ορισμένα πράγματα. Ξέρεις πώς να απολαμβάνεις τα πιο απλά στη ζωή και δεν καταλαβαίνεις τους ανθρώπους που γίνονται χορτοφάγοι ή υιοθετούν τέτοιες αντίστοιχες μόδες - γιατί τι είναι η ζωή αν δεν απολαμβάνεις ό,τι σου αρέσει ξανά και ξανά; Θες να πετύχεις τους στόχους σου, αλλά δε θα θυσιάσεις και εντελώς την ευτυχία σου προκειμένου να το πετύχεις.

Με γάλα σόγιας και μαύρη ζάχαρη
Εννοείται πως ασχολείσαι συνεχώς με το σώμα και τη γραμμή σου. Νοιάζεσαι πολύ για το κορμί σου, αλλά και για τον πλανήτη - τον οποίο και αποκαλέις "Μητέρα Φύση" και όχι απλά Γη. Θα μπορούσες να είσαι και η Ποκαχόντας. Περαστικά σου.

Vanilla Cream Grante με Choco Chunk και άπαχο γάλα
Είσαι αναποφάσιστη και αμφιταλαντεύεσαι μπρος πίσω και πέρα δώθε ανάμεσα στους πειρασμούς και την απλή ζωή. Έχεις πολλούς στόχους, μερικοί από τους οποίους συγκρούονται και αυτός που συνήθως επικρατεί, αλλάζει κάθε δεύτερη μέρα. Καλή τύχη.

Freddoccino
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ακόμα κάποια που παραγγέλνει αυτό το ρόφημα του διαβόλου. Είναι πεντανόστιμο, αλλά μπορείς με τις ίδιες θερμίδες να φας δυο σουβλάκια. Τι μας λέει αυτό; Ζεις τη ζωή σου στα άκρα. Φεύγεις στα ξαφνικά για το Μπαλί και πας για bungee jumping. Το μυαλό σου είναι λίγο αλλού και είσαι πραγματικά ερωτευμένη με κάποιον celebrity. Είσαι πάντα έφηβη στην καρδιά.

Φραπέ
Είσαι λίγο αγοροκόριτσο και προτιμάς τις εύκολες λύσεις στη ζωή σου. Δε σε νοιάζει τόσο η ποιότητα των πραγμάτων, όσο το να τα έχεις τη στιγμή που θες. Είσαι επιρρεπής στο να κάνεις εκπτώσεις στα θέλω σου και γενικά ξεκίνα να πίνεις άλλο καφέ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 1 Δεκεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Κατά του AIDS!

Americano
Είσαι πολύ φίλη μου. Κάνεις πράγματα που στους άλλους φαίνονται περίεργα, αλλά για σένα είναι απολύτως φυσιολογικά. Δε σε συμπαθεί πολύς κόσμος, αλλά όσοι το κάνουν, σε λατρεύουν κι εσένα σου αρκεί. Πίνεις πολύ και συνήθως βότκα.

Μόνο τσάι
Όχι ότι είσαι λίγο vintage κορίτσι που αγαπάς τα tea parties, αλλά είσαι. Ακούς indie, αγαπάς οτιδήποτε ρετρό και λατρεύεις να ψάχνεις τα μπαούλα της γιαγιάς σου. Σου αρέσει οτιδήποτε cool και μοναδικό και πάντα θες να διαφέρεις (ενώ μέσα σου αναρωτιέσαι συνεχώς αν έχεις όντως κάτι διαφορετικό).

Πηγή:Lady Like

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share