Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δεν πάει ο νους σου: 4 αντικείμενα που μπορούν να μας στείλουν στο νοσοκομείο!

7 Οκτωβρίου 2017 17:09
Δεν πάει ο νους σου: 4 αντικείμενα που μπορούν να μας στείλουν στο νοσοκομείο!

Το χτύπημα που δεν περιμένεις, είναι και το πιο επικίνδυνο, λένε οι ειδικοί των πολεμικών τεχνών.

Έτσι όμως συμβαίνει και με κάποια αντικείμενα που έχουμε μέσα στο σπίτι και μπορούν να μας προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα.

Δείτε τα πιο επικίνδυνα αντικείμενα, που δεν πάει ο νους μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην αγορά: Γνωστός επιχειρηματίας έβαλε λουκέτο στα ζαχαροπλαστεία του και έγινε... κούριερ!

Φθαρμένα αθλητικά. Οι τραυματισμοί που μπορούμε να πάθουμε από ένα παπούτσι που έχει φθαρεί από τη χρήση του, μπορεί εκ πρώτης όψεος να μη φαίνονται, αλλά προκαλούν συσσωρευτικά προβλήματα στους μυς και τις αρθρώσεις.

Τάπερ αποθήκευσης τροφίμων. Ένα αμφιβόλου τάπερ αποθήκευσηςτροφής, είναι πιο επικίνδυνο και από κακής ποιότητας τροφής. Οι γιατροί στα επείγοντα συγκαταλέγουν τη δηλητηρίαση από τάπερ, μέσα στις πιο δημοφιλείς αιτίες επίσκεψης στα επείγοντα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια προσοχή με τα ηλεκτρονικά εισιτήρια! Χρεώνουν ένα εισιτήριο 250 ευρώ! Δείτε πως να μην την πατήσετε

Αποσμητικά χώρου. Αν και ορισμένες εταιρείες έχουν ανακοινώσει πρόσφατα ότι καταργούν την χρήση φθαλικών ενώσεων σε αυτά τα προϊόντα, οι οποίες χρησιμοποιούνται για να βοηθήσουν στο άρωμα να παραμείνει περισσότερη ώρα στον χώρο, πολλά αποσμητικά χώρου (στερεά, σπρέι, και plug-ins) ακόμα περιέχουν αυτό το είδος των χημικών, τα οποία σε μεγάλες δόσεις έχουν επιβλαβείς επιδράσεις στην γονιμότητα ή την ανάπτυξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις του Φθινοπώρου από τον Κώστα Λεφάκη!

Φθαρμένη οδοντόβουρτσα. Η οδοντόβουρτσα πρέπει να αλλάζει αρκετά συχνά. Ιδιαίτερα άμα ο χρήστης έχει προβλήματα τα δόντια του. Η υγρασία στο νιπτήρα που βρίσκεται συνήθως προκαλεί ανάπτυξη μικροβίων και συνίσταται, ιδιαίτερη προσοχή.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share