Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020

Απίστευτη ιστορία! Πατέρας πεθαίνει ενώ ο γιος του βρίσκεται σε κώμα - Όταν ξυπνάει η αυτό που αποκαλύπτει στην μητέρα του για τον πατέρα του την σοκάρει!

Θα ανατριχιάσετε!

15 Σεπτεμβρίου 2017 13:26
Απίστευτη ιστορία! Πατέρας πεθαίνει ενώ ο γιος του βρίσκεται σε κώμα - Όταν ξυπνάει η αυτό που αποκαλύπτει στην μητέρα του για τον πατέρα του την σοκάρει!

Το καλοκαίρι του 1997, η Τζούλι Κεμπ, ο σύζυγός της Άντι και ο 8χρονος γιος τους, Λάντον, επέστρεφαν σπίτι από την εκκλησία όταν ένα ασθενοφόρο που επέστρεφε στο σταθμό του συνετρίβη στο αυτοκίνητό τους σε μια διασταύρωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημήτρης Κοντομηνάς: Στην παρουσίαση του ALPHA "ξεφτίλισε" τα στελέχη και τους σταρ τους καναλιού! Αποκάλυψη

«Δεν είδα για ποιο πράγμα φώναζε, δεν έβλεπα να έρχεται το ασθενοφόρο, αλλά τον θυμάμαι να φωνάζει.» θυμάται η Τζούλι για τον σύζυγό της. «Αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που άκουσα από αυτόν.» Ο Άντι πέθανε αμέσως.

Οι γιατροί σταθεροποίησαν τις ζωτικές λειτουργίες της Τζούλι, αλλά δεν κατάλαβαν αμέσως ότι υπήρχε και άλλος επιβάτης στο αυτοκίνητο. Ο Λάντον καθόταν πίσω από το κάθισμα του οδηγού, όπου έγινε και η σύγκρουση.

«Δεν μπορούσαν να δουν το σώμα του εξαιτίας της ζημιάς που είχε γίνει στην πλευρά του οδηγού του αυτοκινήτου και ο Λάντον καθόταν πίσω από τον μπαμπά του,» θυμάται η Τζούλι. Ευτυχώς, το προσωπικό του ασθενοφόρου βρήκε το παπούτσι του που και προχώρησαν σε μια πιο διεξοδική αναζήτηση για άλλον πιθανό επιβάτη. Όταν τελικά απεγκλώβισαν τον Λάντον, δεν είχε τις αισθήσεις του και δεν ανέπνεε.

Έκαναν καρδιοπνευμονική ανάνηψη στον Λάντον μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο Carolinas στη Βόρεια Καρολίνα, αλλά ο αγώνας του δεν είχε ακόμα τελειώσει. Πέθανε δύο φορές εκείνη την ημέρα. Οι γιατροί είπαν στη μητέρα του ότι οι πιθανότητες να επιβιώσει ήταν εξαιρετικά χαμηλές. Ακόμα κι αν το ζούσε, είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλικές βλάβες που θα επηρέαζαν την ομιλία και τη δυνατότητα να κινείται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret - Twitter: "Στο Survivor αντιμετώπισαν τους Τούρκους, εδώ μάλλον τους γύφτους από τον Πύργο"! Επικές ατάκες στο διαδίκτυο

«Ήμουν τόσο απελπισμένη που ακόμα και αυτό μου αρκούσε. Θα συμβιβαζόμουν με αυτή την κατάσταση, αρκεί να ζούσε. Ήταν το μόνο που μου είχε απομείνει,» αναφέρει η Τζούλι.

Στην κηδεία του συζύγου της, ένιωθε τόσο μόνη, συντετριμμένη και εγκαταλελειμμένη από τον Θεό.

«Ήμουν πολύ απογοητευμένη. Συγκλονισμένη. Και ενώ καθόμουν στην κηδεία, ήμουν οργισμένη με το Θεό. Δεν καταλάβαινα γιατί συνέβη αυτό. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έστειλε αγγέλους να μας προστατεύσει, αλλά στην επόμενη αναπνοή προσευχήθηκα όσο δεν το έχω κάνει στη ζωή μου για να ζήσει ο Λάντον».

Ο Λάντον είχε υποστεί τεράστιο τραύμα στο κεφάλι και ήταν σε μηχανική υποστήριξη, όσο ακόμα βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση. Η Τζούλι αναφέρει ότι δεν υπήρχε καμία ένδειξη ζωτικότητας στον Λάντον. Συνέχισε να προσεύχεται για το γιο της να ζήσει.

Δύο εβδομάδες αργότερα, ξύπνησε από το κώμα και άνοιξε τα μάτια του. Ως εκ θαύματος, ο Λάντον δεν είχε υποστεί καμία εγκεφαλική βλάβη. Ήταν ένα θαύμα!

Η Τζούλι ενιωθε ανακουφισμένη! Αλλά ήξερε ότι έπρεπε να ανακοινώσει στον Λάντον την τρομακτική είδηση για τον θάνατο του πατέρα του. «Είχε ουλές στο πρόσωπό του και το κεφάλι του ήταν γεμάτο ράμματα και δεν ήθελα να τον πληγώσω και άλλο,» είπε η Τζούλι.

Η μητέρα ρώτησε το παιδί, «Ξέρεις πού βρίσκεται ο μπαμπάς σου;»

Η απάντηση του Λάντον σόκαρε τη μητέρα του! «Ναι, ξέρω πού βρίσκεται. Τον είδα στον Παράδεισο.»

«Ο Ιησούς ήρθε σε μένα και μου είπε ότι πρέπει να γυρίσω στη γη και να είμαι καλός Χριστιανός και να πω στους άλλους για Αυτόν,» της απάντησε ο ίδιος .

Ο Λάντον σήμερα είναι ενήλικας και στη συνέντευξη που ακολουθεί, αποκαλύπτει περισσότερα για τον Παράδεισο, ποιον συνάντησε και τη συνομιλία του με τον Ιησού.

«Ξέρω ότι το κάνω για τον Ιησού. Ξέρω ότι είναι πραγματικός,» δήλωσε ο Landon. «Ξέρω ότι οι άγγελοι υπάρχουν. Ξέρω ότι υπάρχει Παράδεισος. Δεν το κάνω για κάποιον που δεν γνωρίζω ή που δεν έχω δει ποτέ. Έχω δει τον Ιησού. Ξέρω ότι είναι εκεί. Μου ζήτησε να το κάνω αυτό και αυτό είναι που κάνω.»

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share