Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η Ελληνίδα της NASA αποκαλύπτει τα μυστικά της επιτυχίας της! - 4 συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσεις!

7 Σεπτεμβρίου 2017 11:03
Η Ελληνίδα της NASA αποκαλύπτει τα μυστικά της επιτυχίας της! - 4 συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσεις!

Αυτές είναι συμβουλές που μοιράζετε με τους φίλους της στο Facebook η Ελληνίδα της NASA, Ελένη Αντωνιάδου και νομίζουμε ότι πρέπει να τις ακολουθήσουμε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόσωπο "βόμβα" στο πάνελ της Σκορδά: Η νέα πρόταση του ΑΝΤ1 που τον έπεισε να πει το μεγάλο "ναι"! Ο άνδρας που επιστρέφει δίπλα της!

Το να δουλεύεις περισσότερες ώρες από αυτές που ζεις τη ζωή σου, δεν είναι ποτέ καλή ιδέα. Η εξόντωση δεν έχει να κάνει μόνο με το φόρτο εργασίας, έχει να κάνει με το γεγονός ότι o φόρτος εργασίας είναι μεγαλύτερος από το κίνητρο για να κάνεις τη δουλειά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε το σπάνιο ταλέντο της Ελλάδας! Έφυγε από την ζωή σπουδαία τραγουδίστρια

Ίσως το μόνο πράγμα που μας κρατά μακριά από την επιτυχία, δεν είναι μόνο λίγες τυχερές στιγμές στη ζωή, αλλά αυτό που λέγεται αποστολή και ομαδική δουλειά.

Το να διαλέγεις τους σωστούς συνεργάτες στη δουλειά, είναι πρωταρχικής σημασίας. Και το να διαλέγεις τον σύντροφο ζωής, θα μπορούσε και θα έπρεπε να είναι η πιο σημαντική απόφαση που θα πάρεις. Αν φυσικά δεν θέτεις μυωπικά τις προτεραιότητες της ζωής σου.

Η Ελένη Αντωνιάδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε τις προπτυχιακές της σπουδές στην Ελλάδα, με αντικείμενο την Πληροφορική στη Βιοϊατρική και στη συνέχεια έκανε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη «Βιομηχανική», «Νανοτεχνολογία και Αναγεννητική Ιατρική» και στη «Διοίκηση Επιχειρήσεων για Βιοεπιστήμονες» στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις και το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πυρκαγιά" στα κόκκινα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη! (photos)

Το 2012, η NASA επέλεξε την Ελένη μεταξύ 1.200 φοιτητών για να φοιτήσει στη NASA Academy και συγκεκριμένα, στον τομέα Βιοεπιστημών, Νανοτεχνολογίας και Εξερεύνησης του πλανήτη Άρη.

Έναν χρόνο αργότερα, το 2013, ανακηρύχθηκε Γυναίκα της Χρονιάς στα FDM Everywoman Technology Awards και το 2014 βραβεύτηκε με το Cartier Women’s Initiative Award για τη συμβολή της στην επιστήμη της βιοτεχνολογίας.

Σήμερα είναι συν-ιδρύτρια της startup «Μεταμόσχευση χωρίς Δωρητές» (Transplants Without Donors), με στόχο την μεταμόσχευση με τεχνητά όργανα.

Η αρχική της ανάρτηση με τις συμβουλές στην αγγλική γλώσσα:

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share