Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τις αναγνωρίζετε; Οι «καυτές» Ελληνίδες celebrities τότε και τώρα

23 Αυγούστου 2017 16:13
Τις αναγνωρίζετε; Οι «καυτές» Ελληνίδες celebrities τότε και τώρα

Χωρίς αμφιβολία είναι όλες τους από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής showbiz, όμορφες, γοητευτικές και πολύ πετυχημένες σε αυτό που κάνουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Το «κυνηγητό», το πρώτο πριβέ ραντεβού και ο άγριος καυγάς με τον Πέτρου Κωστόπουλου!

Πρόκειται για πρόσωπα γνωστά όπως, παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, ηθοποιοί, τραγουδίστριες αλλά και μοντέλα. Μπορεί σήμερα να είναι από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες της ελληνικής showbiz, όμως στην εφηβεία τους δεν ήταν το ίδιο εντυπωσιακές, μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις είναι κυριολεκτικά αγνώριστες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είναι γεγονός! Κυκλοφόρησε η πρώτη διαφήμιση του Γιώργου Αγγελόπουλου και το θέαμα είναι… απερίγραπτο! Δείτε την πρώτοι (video)

Φυσικά από την λίστα δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Αντωνία Καλλιμούκου, Φαίη Σκορδά, Κατερίνα Καινούργιου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Δήμητρα Ματούκα, Ελένη Μενεγάκη, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Σάσα Σταμάτη, Σίσσυ Χρηστίδου, Σμαράγδα Καρύδη, Κατερίνα Στικούδη, Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Βίκυ Καγιά.

Πηγή tff

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share