Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πώς θα βγάλεις περισσότερα χρήματα δουλεύοντας από το σπίτι!

18 Ιουλίου 2017 13:58
Πώς θα βγάλεις περισσότερα χρήματα δουλεύοντας από το σπίτι!

Είναι γνωστό ότι η ανάπτυξη της τεχνολογίας τις τελευταίες δεκαετίες έχει επιφέρει τεράστιες αλλαγές σε όλους τους τομείς της καθημερινής ζωής.

Όπως λοιπόν σε όλα τα υπόλοιπα έτσι και στο θέμα της εργασίας, ακόμα και οι πιο παραδοσιακές δουλείες πλέον έχουν γνωρίσει μια νέα εποχή και έχουν αλλάξει κατά πολύ τον τρόπο που συνήθιζαν να πραγματοποιούνται.

Η τηλεργασία είναι κάτι πολύ σύνηθες αυτές τις ημέρες και μάλιστα από όλα τα μέρη του κόσμου. Άλλωστε τι πιο βολικό για κάποιον να δουλεύει μέσα από τον υπολογιστή του, όπου και αν βρίσκεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας - παιδεραστής του Βόλου που πήγε... διακοπές με 15χρονη στην Κέρκυρα!

Πολύς είναι ο κόσμος που εργάζεται με αυτόν τον τρόπο και αν νομίζετε ότι δεν κερδίζει αρκετά, κάνετε λάθος, καθώς υπάρχουν 5 είδη εργασίας που μπορούν να προσφέρουν έσοδα περισσότερα από 100.000 δολάρια σε κάποιον, που δουλεύει από το σπίτι.

Διαβάστε για αυτές παρακάτω.

Σύμβουλος Ανάπτυξης, Σύμβουλος
Επιχειρηματικής Επέκτασης,
Σύμβουλος Επιχειρήσεων:

Σε αυτήν τη δουλειά, οι υπεύθυνοι δημιουργούν προγράμματα ανάπτυξης και επέκτασης για τις επιχειρήσεις. Το εισόδημα ενός έτους τους μπορεί να κυμανθεί από 175.000-200.000 δολάρια.

Υπεύθυνος Ανάπτυξης Κλινικών,
Βοηθός Διευθυντή Κλινικής/
Νοσοκομείου, Υπεύθυνος Ιατρικών
Σχέσεων:

Ένας υπεύθυνος ιατρικής ανάπτυξης συνεργάζεται με ιατρικές εγκαταστάσεις και οργανισμούς ιατρικής εκπαίδευσης και είναι υπεύθυνος για τη στρατηγική ανάπτυξης αυτών, καθώς επίσης έχει και την εποπτεία για ενός συγκεκριμένου τμήματος ή ενός νοσοκομείου/κλινικής. Η ετήσια αμοιβή του μπορεί να κυμανθεί από 140.000-155.000 δολάρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά θα είναι τα τυχερά ζώδια για το υπόλοιπο του καλοκαιριού σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη!

Account Manager, Υπεύθυνος
Πωλήσεων:
Για όποιον δραστηριοποιείται στο συγκεκριμένο επαγγελματικό πεδίο, βασική του δουλειά είναι να μεγαλώνει το πελατολόγιο του με νέα ονόματα στη λίστα, αλλά και να διατηρεί τα ήδη υπάρχοντα. Επίσης, όσον αφορά τις πωλήσεις, θα πρέπει να βρίσκει στρατηγικές για να τη βελτίωση τους. Το ετήσιο εισόδημα για αυτές τις δουλειές κυμαίνεται από 120.000-15.000 δολάρια.

Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών,
Διευθυντής Επιχειρήσεων:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό: Από το Survivor στους... Νομάδες! Η μεγάλη αρπαγή παίκτη που θα συζητηθεί και θα προκαλέσει ντόρο!

Οι εν λόγω επαγγελματίες είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία στρατηγικών ηγεσίας και την εποπτεία ανάπτυξης προγραμμάτων εξοπλισμού των επιχειρήσεων. Πρέπει δηλαδή να φροντίζουν για τη συντήρηση της απόδοσης των εργασιών τους, να αξιολογούν τις ανάγκες τους και να συμβουλεύουν τα στελέχη τους για το πως να εξοπλίζονται, για την εκπλήρωση της δουλειάς. Τα έσοδα αυτών των επαγγελματιών φτάνουν τα 90.774-134.764 το χρόνο.

Προγραμματιστής Υπολογιστών:
Οι προγραμματιστές μπορούν να φτιάξουν από εφαρμογές για τα κινητά, μέχρι ολόκληρα λογισμικά για εταιρείες. Το ετήσιο εισόδημά τους μπορεί να είναι από 100.000-120.000.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share