Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο 8χρονος που βγάζει σίγουρα περισσότερα χρήματα από σένα! - Δες πώς τα καταφέρνει!

17 Ιουλίου 2017 11:35
Ο 8χρονος που βγάζει σίγουρα περισσότερα χρήματα από σένα! - Δες πώς τα καταφέρνει!

Οι περισσότεροι γονείς παροτρύνουν τα παιδιά να έχουν μια απασχόληση λίγων ωρών όσο δεν πάνε σχολείο, ώστε και να μάθουν πως «βγαίνουν» τα χρήματα, αλλά και να μάθουν πολλά πράγματα για τους ανθρώπους και για την ζωή.

Ο Τζούνιορ Γουάιτ είναι ένας 8χρονος που το πήγε σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο. Κι αυτό γιατί έστησε μια μικρή επιχείρηση θέλοντας να γίνει εκατομμυριούχος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - αποκλειστικό: Τεράστια "βόμβα" με διάσημο ετοιμάζει η παραγωγή! Του δίνει μπροστά 30.000 ευρώ για να πει το μεγάλο "ναι"!

Βρήκε έμπνευση από μια εκπομπή για εκατομμυριούχους και έστησε την επιχείρηση που ήθελε, δίνοντάς της το όνομα «Mr Free Range».

Τι κάνει ακριβώς; Αγοράζει αβγά από μια φάρμα και ύστερα τα ξαναπουλάει σε μια άκρως ανταγωνιστική τιμή.

Μόνο την περασμένη εβδομάδα, πούλησε 750 αβγά σε τακτικούς πελάτες του και είχε συνολικό κέρδος 340 δολάρια! Με το ρυθμό που έχει πέσει με τα μούτρα στην αγαπημένη του επιχείρηση, μέχρι το τέλος του έτους θα έχει βγάλει 16.600 δολάρια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή θα είναι η νέα εκπομπή του Στέλιου Χανταμπάκη! Δεν φαντάζεστε πως θα ονομάζεται και τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο! (video)

Όπως λέει και ο ίδιος, «Είμαι ενθουσιασμένος που μπορώ να βγάλω τα δικά μου λεφτά και να γνωρίζω συνεχώς νέους ανθρώπους. Ξόδεψα τα πρώτα μου κέρδη στην εμφάνιση που θα φοράει η Liverpool στο champions League, αλλά τώρα θα μαζεύω λεφτά, γιατί μια μέρα θέλω να γίνω εκατομμυριούχος. Μια μέρα θέλω να είναι επιτυχημένος και,... επαγγελματίας μποξέρ!».

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share