Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

O εμίρης του Κατάρ είναι πολύ γενναιόδωρος! - Αγόρασε στους υπαλλήλους του βίλα στη Νέα Υόρκη! (Photo)

5 Ιουλίου 2017 14:45
O εμίρης του Κατάρ είναι πολύ γενναιόδωρος! - Αγόρασε στους υπαλλήλους του βίλα στη Νέα Υόρκη! (Photo)

Ο εμίρης του Κατάρ, Ταμίμ μπιν Χάμαντ, Αλ Θανί, θεωρείται από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου.

Έχει ακίνητα σε όλο τον κόσμο, ενώ πριν κάποια χρόνια αγόρασε δύο πολύ γνωστές κατοικίες τη μία δίπλα στην άλλη στην East 72nd Street, με στόχο να τις μεταμορφώσει σε ένα παλάτι για την βασιλική οικογένεια.

Ο Εμίρης εκτός από γυναικάς –υπενθυμίζουμε ότι έχει 3 συζύγους- είναι και πολύ χουβαρντάς! Έτσι μαζί με τα ακίνητα που αγόρασε στο «Μεγάλο Μήλο» πήρε και ένα σπίτι για το υπηρετικό προσωπικό αξίας 41.000.000 δολαρίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εμίρης του Κατάρ αγόρασε τα δύο πρώτα σπίτια από το Γαλλικό Λύκειο το 2002 έναντι 26 εκατομμυρίων δολαρίων, όταν το εκπαιδευτικό ίδρυμα μετακόμισε σε άλλο κτίριο. Για τη μεταμόρφωση των δύο κατοικιών σε ένα μεγάλο παλάτι, χρειάστηκαν πολλά χρόνια μετατροπών και αλλαγών. Αφού αυτές έγιναν μιλάμε τώρα για ένα από τα μεγαλύτερα σπίτια στην πόλη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβες" από τον Τόνυ Μαυρίδη και απίστευτες αποκαλύψεις για την Έλενα Παπαρίζου! Η εξάρτησή της από το αλκοόλ και οι άγνωστες πτυχές!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι διαθέτει εσωτερική πισίνα, δύο ορόφους με κρεβατοκάμαρες, πολλά σαλόνια και μία τεράστια ταράτσα. Στο υπερπαλάτι που δεσπόζει στην καρδιά της Νέας Υόρκης, αναμένεται να διαμένει ο εμίρης στις επισκέψεις του, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Και ποιος δεν θα ήθελε να έχει εργοδότη τον Εμίρη του Κατάρ; Αν και ο εμίρης έχει 3 συζύγους και 24 (!!) παιδιά, η Σέικα είναι η αγαπημένη του.

Έχει μαζί της 7 παιδιά και είναι εκείνη που βρίσκεται πάντα δίπλα του. Οι άλλες δυο σύζυγοί του είναι αδιάφορες για εκείνον, καθώς απλά γεννούν και μεγαλώνουν τους απογόνους του.

Ο εμίρης παντρεύτηκε τη Σέικα το 1977, όταν εκείνη ήταν μόλις 18 ετών. Ο Αλ Θανί πήρε την εξουσία του Κατάρ στα χέρια του το 1995, ενώ στην περιουσία του περιλαμβάνονται υπερπολυτελή ακίνητα σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και νησιά, σκάφη, επενδύσεις και ο τηλεοπτικός σταθμός Αλ Τζαζίρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι εμφανίσεις των γυναικών του Survivor στον ημιτελικό! Ποιες έκλεψαν την παράσταση και ποιες κρίνονται κακοντυμένες;

Η περιουσία του ξεπερνά τα 50 δισεκατομμύρια ευρώ! Η βασιλική οικογένεια του Κατάρ έχει στην κατοχή της την ποδοσφαιρική ομάδα Παρί Σεν Ζερμέν, το 17% των μετοχών της Volkswagen, το 20% του αεροδρομίου Heathrow, το 24,9% του Αεροδρομίου της Αγίας Πετρούπολης, όπως και μερίδιο στη Deutsche Bank.

Η αγάπη του ζευγαριού για την Ελλάδα είναι τεράστια και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο Ιόνιο. Μάλιστα, ο εμίρης έχει κινήσει γη και ουρανό για να αποκτήσει το ελληνικό νησί Οξιά, κοντά στην Ιθάκη.

Το Κατάρ είναι ένα κράτος με έκταση μικρότερη από την Πελοπόννησο, αλλά τα περιουσιακά του στοιχεία ξεπερνούν τα 335 δις δολάρια. Στην βασιλική οικογένεια ανήκει η μισή Ευρώπη.

Τον Ιούνιο ξέσπασε σοβαρή κρίση στον περσικό κόλπο, όταν η Σαουδική Αραβία, η Αίγυπτος, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Υεμένη, η Λιβύη και το Μπαχρέιν διέκοψαν τις σχέσεις τους με το Κατάρ, κατηγορώντας το πλούσιο αραβικό κράτος ότι υποστηρίζει την τρομοκρατία.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share