Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η ιστορία που θα σας συγκινήσει: Παντρεύτηκε την κοπέλα του λίγο πριν χάσει τη μάχη με τον καρκίνο! (Photo)

7 Ιουνίου 2017 15:34
Η ιστορία που θα σας συγκινήσει: Παντρεύτηκε την κοπέλα του λίγο πριν χάσει τη μάχη με τον καρκίνο! (Photo)

Η Ρόντα Μπίβενς και το αγόρι της, Ματ Μεϊντζερ, είναι μαζί από το λύκειο κι έχουν δύο παιδιά.

Ο γάμος ήταν απλά μια τυπικότητα σε αυτό το σημείο. Αλλά ήταν μια λεπτομέρεια που σήμαινε τα πάντα γι’αυτό το νεαρό ζευγάρι εξαιτίας ενός τραγικού λόγου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - παρασκήνιο: Η απίστευτη γκάφα του ΣΚΑΙ που προδίδει την σημερινή αποχώρηση! (video)

Τον περασμένο Φεβρουάριο οι γιατροί ανακάλυψαν ένα εξόγκωμα στον αστράγαλο της Ρόντα. Αρχικά νόμιζαν ότι το είχε στραμπουλίξει, αλλά σύντομα κατάλαβαν ότι η Ρόντα έπασχε από ένα σπάνιο είδος καρκίνου που ονομάζεται επιθήλιο σάρκωμα.

Η πάθηση αυτή επηρεάζει μόνο 1 στα 2,5 εκατομμύρια άτομα και οι γιατροί δεν πίστευαν ότι η Ronda θα επιζούσε, αλλά ο Ματ κράτησε την ελπίδα της Ronda ζωντανή με μια υπόσχεση που θα κρατούσε όπως και να είχε.

«Είπα ότι αν συνέβαινε οτιδήποτε, θα παντρευόμασταν με κάποιο τρόπο».

Η επόμενη χρονιά ήταν δυσβάσταχτη. Το δεξί πόδι της Ρόντα ακρωτηριάστηκε και ξεκίνησε χημειοθεραπεία, αλλά ο καρκίνος εξαπλώθηκε στους πνεύμονες, ακόμα και στον εγκέφαλο της. «Είπαν, “Μπορούμε να κάνουμε απλά ό,τι βοηθάει. Αλλά όλα αυτά που έκαναν, απλά το χειροτέρευαν», είπε ο Ματ.

«Μας κατέστρεψε οικονομικά και βλέπω μπροστά μου την καλύτερη μου φίλη να πεθαίνει. Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει. Είναι πολύ συναισθηματικό.»

Μετά από επίσκεψη στην εντατική την περασμένη εβδομάδα, οι γιατροί είπαν στο ζευγάρι ότι η Ρόντα είχε μόλις μερικές μέρες ζωής. Αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση τους και σε λίγες ώρες οργάνωσαν τον γάμο τους. Η Ρόντα ήταν ξαπλωμένη σε νοσοκομειακό κρεβάτι στο σπίτι της με σταγόνες μορφίνης στο χέρι όταν είπε το «ναι» στον Ματ.

Το ζευγάρι συγκέντρωσε φίλους και συγγενείς, έναν ιερέα και έναν υπάλληλο του ληξιαρχείου για να επισημοποιήσει τον γάμο. Όλοι ήταν κατασυγκινημένοι όταν το ζευγάρι φιλήθηκε. Η Αμάντα Ντάλτον, φίλη του ζευγαριού, μίλησε για την απίστευτη αγάπη τους: «Είναι μαζί της συνεχώς από την αρχή. Την αγαπά άνευ όρων. Αυτή είναι η αλήθεια», είπε. Ο Ματ απλά λέει ότι η Ρόντα ήθελε έναν όμορφο γάμο κι εκείνος ήθελε να της τον δώσει.

Το ζευγάρι πέρασε τον «μήνα του μέλιτος» αναπολώντας τον γάμο τους που είχε γίνει νωρίτερα εκείνη τη μέρα. «Ξύπνησε χτες το βράδυ και ήταν τόσο ενθουσιασμένη για τον γάμο», είπε ο Ματ.«Καθίσαμε εκεί και μιλήσαμε για μια ώρα. Μου ζήτησε να δει τις φωτογραφίες του γάμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - αποκάλυψη: Όλη η αλήθεια για τον παίκτη που αποχωρεί! Θα είναι ο τελευταίος της λίστας;

Τις κοιτάξαμε, γελάσαμε, κλάψαμε και κρατήσαμε ο ένας τον άλλο.» Δεν ξέρουν πόσο χρόνο έχουν μαζί, αλλά σίγουρα δεν είναι αρκετός.

Η Ρόντα κοινοποίησε μια προειδοποίηση για την πάθηση της, γιατί η ζωή της μπορεί να σωζόταν αν το είχε ανακαλύψει νωρίτερα:

«Αν έχετε κάποιο εξόγκωμα, πάτε στον γιατρό. Πάτε σε διάφορους γιατρούς για να πάρετε και δεύτερη γνώμη. Αν το είχα κάνει, αντί να πιστεύω τις λάθος διαγνώσεις, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά».

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share