Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Γυναίκα γράφει μήνυμα αγάπης στα... οπίσθια της! Το μήνυμα της πρέπει να ακουστεί παντού!

7 Ιουνίου 2017 14:34
Γυναίκα γράφει μήνυμα αγάπης στα... οπίσθια της! Το μήνυμα της πρέπει να ακουστεί παντού!

Με το κίνημα του «body positive» να παίρνει παγκόσμιες διαστάσεις, στην προσπάθεια του να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο και να καταρρίψει τα στερεότυπα ως προς το σωματικό βάρος και την εικόνα που αυτό δημιουργεί, ολοένα και περισσότερες γυναίκες μπαίνουν στη διαδικασία να πάρουν μέρος σε αυτό και να «φωνάξουν» δυνατά πως αγαπούν το σώμα τους.

Ανάμεσα σε αυτές συναντάμε και τη Βικτόρια Μαριάνο, που εργάζεται ως γυμνάστρια και παρότι αφιερώνει πολύ από το χρόνο της και για τη βελτίωση της δικής της υγείας και φυσικής κατάστασης, εξακολουθούσε να αισθάνεται ανασφάλεια για ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματος της, τα οπίσθια της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - αποκάλυψη: Όλη η αλήθεια για τον παίκτη που αποχωρεί! Θα είναι ο τελευταίος της λίστας;

Ετσι, πριν από λίγο καιρό, αποφάσισε να κάνει κάτι που ξεπερνάει τα δεδομένα: να ποζάρει στο φωτογραφικό φακό αναδεικνύοντας τα, να κοινοποιήσει τη φωτογραφία αυτή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και το κυριότερο, να γράψει ένα γράμμα αγάπης απευθυνόμενη σε αυτά και τα λακάκια τους (που προκύπτουν από την κυτταρίτιδα), στη λεζάντα.

Το συγκεκριμένο post συγκέντρωσε περίπου 28 χιλιάδες likes και τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία ήταν κάτι παραπάνω από θετικά και υποστηρικτικά.

Ας δούμε όμως τι ακριβώς τους έγραψε...

«Αγαπημένα μου λακάκια, θυμάμαι την πρώτη φορά που κάνατε την εμφάνιση σας. Ημουν 15 ετών και από τότε είχατε ασκήσει αρνητική επιρροή στη ζωή μου. Με είχατε κάνει να υποτιμώ τον εαυτό μου. Με κάνατε να αισθάνομαι χοντρή αλλά και ότι δεν άξιζα. Πάντα παίζατε ρόλο στο τι επέλεγα να φορέσω. Απεύφευγα μερικά από τα αγαπημένα μου μπικίνι, γιατί δεν ένιωθα άνετα, πίστευτα ότι όλοι σας κοιτούσαν. Απέφευγα ακόμα και κάποια αγαπημένα μου κολάν, πάλι για τον ίδιο λόγο. Οι μακριές μπλούζες ήταν η λύση μου για να μπορώ να σας καλύπτω και να είμαι ήρεμη, ότι κανείς δεν σας ασκεί κριτική. Θυμάμαι τις ατέλεωτες ώρες που σας κοιτούσα στον καθρέφτη. Εκείνες τις ώρες που αναρωτιόμουν γιατί έπρεπε να σας έχω επάνω μου. Θυμάμαι, ότι έκλαιγα από ντροπή γιατί οι φίλες μου δεν ήταν έτσι. Εκανα σκληρή γυμναστική γιατί ήλπιζα ότι θα εξαφανιστείτε. Ετρωγα καλύτερες τροφές, γιατί πίστευα και πάλι πως θα φύγετε από πάνω μου. Εκανα ακόμα και θεραπείες ειδικές για την κυτταρίτιδα. Ομως υπάρχετε ακόμα εδώ. «Κλέψατε» μεγάλο μέρος της χαράς μου, μου προκαλέσατε πολύ άγχος, με κάνατε ανασφαλή, εξαφανίσατε την αυτοπεποίθησή μου. Δεν μπόρεσα να αισθανθώ ποτέ σε φόρμα γιατί ήσαστε πάντοτε εκεί. Παρόλα αυτά σήμερα σας έγραψα, για να σας πω ότι παύω να σας επιτρέπω να κερδίζετε. Δεν πρόκειται να με κάνετε να υποτιμήσω τον εαυτό μου ξανά ή να νιώσω ξανά ότι δεν είμαι σε φόρμα εξαιτίας σας. Δεν πρόκειται να φοβηθώ άλλο να φορέσω συγκεκριμένα μαγιό ή κολάν εξαιτίας σας. Δεν θα σας κρύψω άλλο πια. Είστε αυτό που είστε και έχω συμβιβαστεί με αυτό. Σας έχω επιτέλους αποδεχτεί κι όταν σκέφτομαι το παρελθόν, αντιλαμβάνομαι πόσο ανόητο είναι να επιτρέπεις σε κάτι τέτοιο να επηρεάζει τη ζωή σου. Είμαι ευτυχισμένη που μπόρεσα να το ξεπεράσω και ελπίζω, ότι αν και εσείς αντιμετωπίζετε ένα παρόμοιο πρόβλημα, θα μπορέσετε να το λύσετε. Μην αφήνετε σε τέτοια ασήμαντα πράγματα να σας στερούν τη χαρά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - παρασκήνιο: Η απίστευτη γκάφα του ΣΚΑΙ που προδίδει την σημερινή αποχώρηση! (video)

Στόχος της Μαριάνο είναι να τονίσει, ότι παρά το γεγονός, πως το να ξεπεράσει κανείς ένα ζήτημα σχετικό με την εικόνα του σώματος του είναι δύσκολο, η θετική σκοπιά των πραγμάτων όταν κοιτάζεται στον καθρέφτη μπορεί να φέρει τεράστια αλλαγή, να εξολοθρεύσει κάθε ατέλεια, να την /τον γεμίσει με αυτοπεποίθηση.

Πηγή: bovary.gr

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share