Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τρεις τρόποι για τέλειο καθάρισμα στο σπίτι σας με... βότκα!

27 Μαΐου 2017 11:16
Τρεις τρόποι για τέλειο καθάρισμα στο σπίτι σας με... βότκα!

Ένα από τα πιο δημοφιλή ποτά παγκοσμίως φαίνεται πως δεν έχει μόνο αυτήν την χρησιμότητα. Δεν ξέρουμε αν οι εμπνευστές και οι αρχικοί κατασκευαστές της είχαν κάτι τέτοιο στο μυαλό τους, αλλά η βότκα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως καθαριστικό για το σπίτι και είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικά αποτελεσματική στον καθαρισμό ορισμένων λεκέδων.

Μπορείτε λοιπόν να χρησιμοποιείτε την βότκα και να αποφύγετε κάποια βλαβερά καθαριστικά. Και να πίνετε και κάνενα σφηνάκι ταυτόχρονα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - σκάνδαλο: Το απίστευτο ποσό που έταξαν στους «Μαχητές» για να μην αποκαλύψουν την αλήθεια του ατυχήματος! Η απανθρωπιά της παραγωγής και το μεγάλο ψέμα!

Τρείς περιπτώσεις που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την βότκα ως καθαριστικό:

1. Σε γυάλινη επιφάνεια

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ίση ποσότητα βότκα αναμεμειγμένη με ίση ποσότητα νερού. Εκτός από τον καθαρισμό σε βάθος, η βότκα θα οτυς δώσει και μια μοναδική λάμψη.

2. Υφάσματα

Μπορείτε να βάλετε σε ψεκαστήρα μια μικρή ποσότητα βότκας και να ψεκάστε τα φρεσκοπλημένα σκουρόχρωμα υφάσματά σας. Με αυτόν τον τρόπο, τα βοηθάτε να διατηρήσουν το έντονο χρώμα τους για περισσότερο καιρό.

3. Καθαριστε την μούχλα

Είναι ο πιο εύκολος και φυσικός τρόπος να καθαρίστε την μούχλα από τις σταθερές επιφάνειες. Ρίξτε βότκα απευθείας πάνω στα προβληματικά σημεία και αφού περάσει ένα δεκάλεπτο να ολοκληρώσετε περνώντας την επιφάνεια με ένα καθαρό πανί.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share