Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πραγματικά εντυπωσιακό: Σε αυτό το ξενοδοχείο στις Κάννες μένει όλο το Χόλιγουντ (Photo)

21 Μαΐου 2017 13:56
Πραγματικά εντυπωσιακό: Σε αυτό το ξενοδοχείο στις Κάννες μένει όλο το Χόλιγουντ (Photo)

Είναι ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου: Το Hotel du Cap-Eden-Roc συμπυκνώνει τον ορισμό του μεσογειακού τοπίου με όλη τη γαλλική φινέτσα σε ντεκόρ και εξυπηρέτηση, η οποία φλερτάρει την τελειότητα.

Στην πραγματικότητα βρίσκεται σε μια διακριτική απόσταση μισής ώρας από τις Κάννες, στο Cap d'Antibes της Κυανής Ακτής. Το μέγαρο του 19ου αιώνα σου δίνει την αίσθηση ότι μπήκες σε μυθιστόρημα του Scott Fitzgerald, ενώ η λίστα των ενοίκων ξεπερνά τον ορισμό της A-list.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Δείτε πλάνα ντοκουμέντο από τον χορό του Αγγελόπουλου - Τι έγινε στο ελληνοτουρκικό γλέντι που δεν θα δείξει ο Σκάι (Video)

Εδώ μένει η Αντζελίνα Ζολί, η Μόνικα Μπελούτσι, ο Γουίλ Σμιθ, η Σάρον Στόουν! Σε κάθε 'καμπάνα' ή βίλα του συγκροτήματος φιλοξενείται ένας μαικήνας ή κάποιος σταρ. Οι τιμές είναι βεβαίως αστρονομικές.

Όμως οι stars, που βεβαίως δεν πληρώνουν οι ίδιοι για την 'φιλοξενία' (έχουν φροντίσει οι εταιρείες του Χόλιγουντ) βρίσκουν εδώ το ιδανικό καταφύγιο από το εξαντλητικό glam του φεστιβάλ των Καννών.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share