Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Παραλύει η Αθήνα ανήμερα την Πρωτομαγιά! Ποια ΜΜΜ δεν θα κινηθούν;

28 Απριλίου 2017 16:11
Παραλύει η Αθήνα ανήμερα την Πρωτομαγιά! Ποια ΜΜΜ δεν θα κινηθούν;

Παραλύει η Αθήνα ανάμερα την Πρωτομαγία αφού πολλά ΜΜΜ της πρωτεύουσας δεν θα κινηθούν!

Συγκεκριμένα την πρώτη μέρα του Μαΐου, λόγω της απεργίας, η Αθήνα θα μείνει χωρίς τρόλεϊ αλλά και χωρίς Προαστιακό, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μέρες δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια!

Όσον αφορά λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στις κινητοποιήσεις της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor trailer: Χαμός την Κυριακή! Ο Χρανιώτης μιλάει για ερωτικά τρίγωνα! Αποκαλύπτει τη στρατηγική της Βαλαβάνη και της Λάουρας (Video)

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, αποφάσισε ομόφωνα την συμμετοχή της στις κινητοποιήσεις της Πρωτομαγιάς και εξήγγειλε 24ωρη απεργία, ενώ το Συνδικάτο Εργαζομένων και Θυγατρικών Εταιρειών ΟΑΣΑ αποφάσισε στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Ακινητοποιημένα όλο το 24ωρο θα είναι και τα τρένα, συμπεριλαμβανομένου και του Προαστιακού, λόγω 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης. Αναμένεται ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με τα δρομολόγια που θα ανασταλούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στέλλα Εικοσπεντάκη: Αποκαλύπτουμε γιατί τη σκότωσε ο πα-τέρας της! Το κρυμμένο μυστικό της οικογένειας!

Τέλος, λόγω της 24ωρης απεργίας της ΠΝΟ, από τα μεσάνυχτα της Κυριακής έως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο πλοίου.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share