Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μην ξεχνάτε ποτέ το κράνος σας! Οκτώ φωτογραφίες που θα σας πείσουν ότι πρέπει να το φοράτε πάντα - Η 6η θα σας σοκάρει (photos)

27 Απριλίου 2017 19:17
Μην ξεχνάτε ποτέ το κράνος σας! Οκτώ φωτογραφίες που θα σας πείσουν ότι πρέπει να το φοράτε πάντα - Η 6η θα σας σοκάρει (photos)

Μια μελέτη του Κέντρου Τεχνολογίας της Allianz (Allianz Zentrum für Technik, ή AZT) έδειξε ότι τα τροχαία δυστυχήματα είναι η κύρια αιτία θανάτου για τους νέους, ανεξάρτητα από το επίπεδο οικονομικής ευημερίας της κάθε χώρας.

Τη στιγμή, λοιπόν, που η Ελλάδα έχει το υψηλότερο ποσοστό θανάτων από τροχαία ατυχήματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η προστασία των οδηγών κρίνεται πιο αναγκαία από ποτέ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος είναι ο Εύζωνας που συγκλόνισε με τα δάκρυά του όλη την Ελλάδα (photos)

Όλοι γνωρίζουμε ότι το κράνος σώζει ζωές, γι' αυτό το να το φοράμε πρέπει να θεωρείται αυτονόητο!

Κάποιοι το αποφεύγουν επειδή τους χαλάει το μαλλί, κάποιοι άλλοι επειδή θεωρούν ότι είναι καλοί οδηγοί, ενώ κάποιοι άλλοι επειδή απλά... βαριούνται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Αποκλειστικό: Άγριο χώσιμο του Ντάνου στην Ευρυδίκη - "Θα έπρεπε να έχεις λίγο..."

Οι παρακάτω φωτογραφίες αποδεικνύουν, και μάλιστα με το παραπάνω, ότι το κράνος θα μπορούσε να φανεί σωτήριο κάποια στιγμή στη ζωή μας, γι' αυτό πριν αποφασίσετε να το αφήσετε στο σπίτι, σκεφτείτε, μόνο, τι θα γινόταν αν στις παρακάτω φωτογραφίες οι άνθρωποι... δεν το φορούσαν.

Πηγή: Newsone.gr

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share