Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Nomads Διαρροή: Έσκασε τώρα! Ένας από αυτούς τους 2 παίκτες κερδίζει σήμερα (22/12) τον τρίτο και τελευταίο προημιτελικό!

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίσετε!

22 Δεκεμβρίου 2018 15:59
Nomads Διαρροή: Έσκασε τώρα! Ένας από αυτούς τους 2 παίκτες κερδίζει σήμερα (22/12) τον τρίτο και τελευταίο προημιτελικό!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Από την πρώτη μέρα των ριάλιτι επιβίωσης στην ελληνική τηλεόραση μέχρι και σήμερα σας έχουμε μεταφέρει όλο το παρασκήνιο τόσο από το Survivor όσο και από το Nomads!

Χτες και προχτές σας μεταφέραμε τις μεγάλες εκπλήξεις καθώς Αθηνά και Ντάρια περάσανε στους ημιτελικούς, όπως το Athensmagazine.gr σας ανακοίνωσε από νωρίς με τις διαρροές του!

Απόψε έχουμε τον τρίτο και τελευταίο προημιτελικό με το Athensmagazine.gr να σας έχει και πάλι την σίγουρη διαρροή! Βασικά σε πρώτη φάση θα σας μεταφέρουμε ανάμεσα σε ποιους 2 παίκτες θα κριθεί η πρόκριση ώστε να σας κρατήσουμε σε αγωνία μέχρι και λίγο πριν το επεισόδιο όπου θα σας μεταφέρουμε την σίγουρη διαρροή!

Ποιοι είναι οι 2 παίκτες ανάμεσα στους οποίους θα κριθεί η πρόκριση;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ!

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr απόψε θα κερδίζει ένας από τους 2 εισβολείς που έχουν απομείνει! Δηλαδή είτε ο Στέλιος Χανταμπάκης είτε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος! Η σίγουρη διαρροή μετά τις 19:30 το βράδυ!

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share