Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021

Nomads Διαρροή: Έσκασε τώρα - τεράστια ΒΟΜΒΑ! Αυτός είναι τελικά ο παίκτης που κερδίζει σήμερα (20/12) και προκρίνεται στον ημιτελικό!

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίσετε!

20 Δεκεμβρίου 2018 20:46
Nomads Διαρροή: Έσκασε τώρα - τεράστια ΒΟΜΒΑ! Αυτός είναι τελικά ο παίκτης που κερδίζει σήμερα (20/12) και προκρίνεται στον ημιτελικό!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα των ριάλιτι επιβίωσης στην ελληνική τηλεόραση μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο τόσο από το Survivor όσο και από το Nomads!

Σήμερα το Nomads επιστρέφει με την τελευταία του εβδομάδα! Από χτες σας έχουμε αποκαλύψει πως ο ένας παίκτης που παίρνει την πρόκριση είναι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ωστόσο αυτό δεν θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο! Μάλιστα ο παίκτης που καταφέρνει να πάρει το εισιτήριο και να περάσει στην επόμενη φάση και συγκεκριμένα στον ημιτελικό της Κυριακής είναι ένα όνομα έκπληξη και για πολλούς το απόλυτο αουτσάιντερ!

Ποιος τα καταφέρνει λοιπόν;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ!

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr σήμερα γίνεται η μεγάλη βόμβα και την πρόκριση κερδίζει μια από τις γυναίκες! Ποια είναι αυτή; Η Αθηνά Κωστοπούλου η οποία θα επικρατήσει του Μισθοφόρου με 4-3 και θα πανηγυρίσει μια τεράστια νίκη πρόκριση!

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr γιατί ακολουθεί μια βραδιά μεγάτη Nomads!

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share