Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Nomads Διαρροή: Ποιοι είναι οι 5 παίκτες που συνεχίζουν (20/12) στον ημιτελικό;

Τρομερό παρασκήνιο από την Μαδαγασκάρη!

20 Δεκεμβρίου 2018 08:58
Nomads Διαρροή: Ποιοι είναι οι 5 παίκτες που συνεχίζουν (20/12) στον ημιτελικό;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα των ριάλιτι επιβίωσης στην Ελλάδα μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο τόσο από το Survivor όσο και από το Nomads!

Απόψε το Nomads επιστρέφει πιο ανατρεπτικό από ποτέ! Οι οκτώ μονομάχοι θα μπουν στην τελική κούρσα και 4 θα περάσουν στην επόμενη φάση, ενώ ένας θα έχει δεύτερη ευκαιρία μέσα από την ψηφοφορία του κοινού! Ποιοι θα είναι αυτοί που θα περάσουν;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θάνατος on air για την Τατιάνα Στεφανίδου! Γιατί τον κράτησαν κρυφό από τον κόσμο!

Αρχικά οι οκτώ που έχουν απομείνει στο Nomads είναι οι Γρηγόρης Μόργκαν, Αθηνά Κωστοπούλου, Μάικ, Χρήστος Βασιλόπουλος, Δήμος Χαριστέας, Ντάρια Τουρόβνικ, Στέλιος Χανταμπάκης και Κώστας Ανανγνωστόπουλος! Από αυτούς σίγουρος είναι ο Μισθοφόρος, αφού όπως σας αποκάλυψε από χτες το Athensmagazine.gr είναι ο παίκτης που κέρδισε την μονομαχία και έχει περάσει στα ημιτελικά! (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)! Ωστόσο δεν γνωρίζουμε αν αυτός θα είναι από τον σημερινό αγώνα ή από εκείνο που θα ακολουθήσει αύριο ή το Σάββατο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέες τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο!

Τώρα ποιοι είναι οι άλλοι τρεις; Το Athensmagazine.gr θα σας μεταφέρει την σίγουρη διαρροή του που θα έχει εντός της ημέρας! Πάντως πληροφορίες μας αναφέρουν πως ένα μεγάλο όνομα και φαβορί (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) έχει αποκλειστεί και μένει να φανεί αν θα χωθεί από τον κόσμο!

Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr!

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share