Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Όλγα Πηλιάκη: Το δημόσιο μήνυμα της και η στήριξη στον Στέλιο Χανταμπάκη για τον τελικό του Nomads!

Έτσι στηρίζει τον σύζυγο της!

18 Δεκεμβρίου 2018 14:32
Όλγα Πηλιάκη: Το δημόσιο μήνυμα της και η στήριξη στον Στέλιο Χανταμπάκη για τον τελικό του Nomads!

Ο Στέλιος Χανταμπάκης βγήκε ο πιο αγαπημένος παίκτης ανάμεσα στον Γιάννη Σπαλιάρα και την Μαριάννα Καμαριώτακη την περασμένη Κυριακή.

Για το λόγο αυτό, παρέμεινε στο Nomads και έχει μπει στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του παίκτη που θα πάει κατευθείαν στον ημιτελικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρόδος: Σε κρίσιμη κατάσταση η μητέρα του 19χρονου Αλβανού - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (video)

Η σύζυγος του, Όλγα Πηλιάκη με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τον στήριξε δημόσια, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να παροτρύνει τους διαδικτυακούς της φίλους να τον ψηφίσουν και εκείνοι.

Η Όλγα δημοσίευσε σε Instastory φωτογραφία του Στέλιου Χανταμπάκη και έγραψε «Ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή σας. Λίγο ακόμη έμεινε. Πάμε να το σηκώσουμε!».

Να σημειώσουμε πως μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου θα γίνουν ακόμη 4 αποχωρήσεις και στον τελικό θα φτάσουν μόνο 4 παίκτες, οι οποίοι αρχικά θα αγωνιστούν στον ημιτελικό και στην συνέχεια οι δυο καλύτεροι θα μονομαχήσουν στον τελικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ για την Ελένη Τσολάκη: Η μεγάλη μάχη της παρουσιάστριας!

Ο ημιτελικός και ο τελικός θα μεταδοθούν -μαγνητοσκοπημένοι- την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ. Τέλος, ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει το έπαθλο των 150.000 ευρώ.

Πηγή: youweekly.gr

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share