Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Nomads Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει στο σημερινό (07/12) αγώνισμα!

Τρομερό παρασκήνιο στην Μαδαγασκάρη!

7 Δεκεμβρίου 2018 09:57
Nomads Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει στο σημερινό (07/12) αγώνισμα!

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα των ριάλιτι επιβίωσης στην ελληνική τηλεόραση μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο τόσο από το Survivor όσο και από το Nomads!

Σήμερα λοιπόν έχουμε Nomads, με την διαρροή μας και χτες να πέφτει μέσα (όσο και αν απογοήτευσε ορισμένους από εσάς που μας περιμένετε στην γωνία) και σήμερα θα σας μεταφέρουμε τι θα δούμε στο σημερινό αγώνισμα!

Είναι μια περίεργη ημέρα αφού ακόμα δεν γνωρίζουμε καν αν θα υπάρξει σήμερα αγώνισμα ασυλίας ή ενός απλού επάθλου! Και αυτό διότι έρχεται η ένωση! Η εβδομάδα είναι... ασυνήθιστη γι' αυτό μέχρι να βεβαιωθούμε δεν θα σας μεταφέρουμε κάτι!

Στο αγωνιστικό κομμάτι έχουμε ένα απαιτητικό αγώνισμα που θυμίζει πάρα πολύ εκείνο της περασμένης Παρασκευής για την Ασυλία! Οι παίκτες θα περάσουν μέσα από αρκετά εμπόδια, δεν λείπει η επαφή με το νερό, ενώ υπάρχει ιδιαίτερα απαιτητικός στόχος!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στην Ρόδο: Λεπτομέρειες που προκαλούν αποτροπιασμό! - Πριν την πετάξουν στα βράχια, της έδεσαν τα πόδια ενώ είχε τις αισθήσεις της!

Τώρα ποιος θα κερδίσει θα σας το μεταφέρει το Athensmagazine.gr εντός της ημέρας με την σίγουρη διαρροή! Προς το παρόν δείτε εικόνες καθώς και το trailer από το σημερινό επεισόδιο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αν δεν μου κάτσεις δεν φεύγεις από εδώ...": Σοκ για την Τατιάνα Στεφανίδου!

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share