Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Nomads 2 - trailer: Η κόντρα Αλέξανδρου Σήαρς - Μαριάννας, το ξέσπασμα Βασιλόπουλου και ο δύσκολος στίβος μάχης! (βίντεο)

Τι θα δούμε αύριο;

6 Δεκεμβρίου 2018 23:41
Nomads 2 - trailer: Η κόντρα Αλέξανδρου Σήαρς - Μαριάννας, το ξέσπασμα Βασιλόπουλου και ο δύσκολος στίβος μάχης! (βίντεο)

Πολλά νεύρα αναμένεται να δούμε στο αυριανό επεισόδιο του Nomads.

Οι Επίλεκτοι, μετά την σημερινή τους ήττα ψάχνουν να βρουν τι φταίει και έχασαν με το συντριπτικό σκορ 7-0! Διαβάστε παρακάτω...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads 2: Την... γκρέμισε! Σπαλιάρας - Αθηνά στούκαραν και η παίκτρια έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της! Σωριάστηκε... (βίντεο)

Το βάρος μάλλον πέφτει στην Μαριάννα Καλλέργη η οποία είναι και η αρχηγός της ομάδας γι'αυτή την εβδομάδα.

Η ερώτηση του Σάββα Πούμπουρα, αν σκέφτηκε ποτέ να γυρίσει πίσω την αρχηγία θα φέρει ένταση ανάμεσα σε εκείνη και τον Σήαρς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Nomads 2: Τι κάνει η γιαγιά του Μισθοφόρου κάθε μέρα; Τον έστειλε... αδιάβαστο! (βίντεο)

Η Μαριάννα μάλιστα θα "καρφώσει" τον συμπαίκτη της ότι την αγνόησε στο αγώνισμα που η ήττα τους κόστισε την Επικράτεια και το έπαθλο επικοινωνίας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads 2: Πανηγυρική επιβεβαίωση του Athensmagazine.gr! Αυτή η ομάδα κέρδισε την Επικράτεια απόψε! (βίντεο)

Ο Βασιλόπουλος έρχεται σε σύγκρουση με τον Αναγνωστόπουλο μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπολοίπων αλλά και του παρουσιιαστή.

Ακόμα ένας σκληρός στίβος μάχης θα δυσκολέψει τις δυο ομάδες και θα κρίνει τον νικητή!

Δείτε το trailer:

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share