Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Nomads 2: Αυτοί είναι οι νέοι αρχηγοί των ομάδων! Περνάνε κατευθείαν στην τελική δεκάδα του παιχνιδιού επιβίωσης! (βίντεο)

Δύσκολη η αποψινή ψηφοφορία!

2 Δεκεμβρίου 2018 23:25
Nomads 2: Αυτοί είναι οι νέοι αρχηγοί των ομάδων! Περνάνε κατευθείαν στην τελική δεκάδα του παιχνιδιού επιβίωσης! (βίντεο)

Δύσκολη ήταν η αποψινή ψηφοφορία για τους παίκτες του Nomads 2!

Επίλεκτοι και Εισβολείς κλήθηκαν να επιλέξουν τους νέους αρχηγούς των ομάδων τους και να τους δώσουν και ένα εισιτήριο για την τελική δεκάδα του παιχνιδιού. Διαβάστε παρακάτω...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads 2: Αποκάλυψη του Νάσου Παπαργυρόπουλου για τις πρώην συντρόφους του! Τι είπε ο παίκτης; (βίντεο)

Οι παίκτες ο ένας μετά τον άλλον έλεγαν το όνομα που θέλουν και οι αρχηγοί βγήκαν.

Στην ομάδα των Εισβολέων, η ψηφοφορία μετατράπηκε σε ντέρμπι ανάμεσα στον Κώστα Αναγνωστόπουλο και και τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Αυτός που θα έκρινε το αποτέλεσμα ήταν ο Στέλιος καθώς η δική του ψήφος θα έκρινε το τελικό αποτέλεσμα. Ο Στέλιος έδωσε την ψήφο του στον Κώστα Αναγνωστόπουλο και έτσι έγινε ο αρχηγός της ομάδας του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads 2: Πανηγυρική επιβεβαίωση του Athensmagazine.gr! Αυτός ο παίκτης κέρδισε απόψε! (βίντεο)

Στην αντίπαλη ομάδα, οι παίκτες έφτασαν σε σημείο να έχουν όλοι από μια ψήφο και αυτός που κλήθηκε να δώσει την οριστική ψήφο ήταν ο Mike.

Ο παίκτης των Εισβολέων έδωσε την ψήφο του στην Μαριάννα Καμαρωτάκη και την έκανε αρχηγό της ομάδας και μάλιστα την πρώτη γυναίκα αρχηγό στο Nomads!

Δείτε το βίντεο:

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share