Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

H πρώτη ανάρτηση της Αλεξανδράκη μετά την αποχώρηση από το Nomads: "Τα κατάφερα χωρίς να αλλάξω χαρακτήρα, όπως... "

Η ανάρτηση της στα social media!

1 Δεκεμβρίου 2018 12:59
H πρώτη ανάρτηση της Αλεξανδράκη μετά την αποχώρηση από το Nomads:

Η ανάρτηση της στα social media!

Αναμφίβολα αποτέλεσε ένα από τα δυνατά ονόματα του reality επιβίωσης!

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μπήκε αποφασισμένη στο Nomads 2 να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται

Ο εκρηκτικός χαρακτήρας, οι φωνές της, ο τσαμπουκάς της αλλά οι αληθινές της αντιδράσεις τράβηξαν τα βλέμματα του κοινού αλλά και των συμπαικτών της και τους δίχασε όλους!

Οι μισοί της συμπάθησαν αμέσως αφού της αναγνώρισαν πως ότι της... έρθει στο κεφάλι το ξεφουρνίζει αφιλτράριστο ενώ οι άλλοι μισοί της αντιπάθησαν αφού θεώρησαν πως είναι ψεύτικη και τα κάνει όλα για να ανέβει η τηλεθέαση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόλυση βόμβα από τον Mr. ΣΚΑΙ! Απολύθηκε δημοσιογράφος θρύλος!

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη όμως, ενώ είχε τα προσόντα να φτάσει πολύ κοντά στον τελικό του Nomads 2, έσκασε την βόμβα και προτίμησε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Ο λόγος όπως εξήγησε η ίδια είναι ο αγαπημένος της ο οποίος της λείπει πολύ και δεν αντέχει άλλο να βρίσκεται μακριά του.

Ετσι λοιπόν, μάζεψε τα πραγματάκια της, χαιρέτησε τους συμπαίκτες της, τον παρουσιαστή Σάββα Πούμπουρα αλλά τους τηλεθεατές αλλά και όλη την παραγωγή και αποχώρησε από το Nomads και την Μαγαδασκάρη.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη πήρε το κινητό στα χέρια της και θέλησε να ευχαριστήσει όσους την στήριξαν και διαδικτυακά.

Δημοσίευσε λοιπόν μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία απεικονίζεται η ίδια ανάμεσα σε παιδάκια να παίζει και να χαμογελάει μαζί τους όσο ήταν ακόμα στην Μαγαδασκάρη.

Την τρυφερή φωτογραφία την συνόδευσε με την εξής λεζάντα: "Την Κυριακή που μας πέρασε ένας όμορφος αλλά και δύσκολος κύκλος έκλεισε για μένα! Ήταν η ωραιότερη εμπειρία της ζωής μου, ούτε εγώ η ίδια δεν φανταζόμουν ότι θα μπορέσω να επιβιώσω κάτω από τόσο αντίξοες συνθήκες για τόσο χρονικό διάστημα! Νιώθω ότι τα κατάφερα και τα κατάφερα χωρίς να αλλάξω χαρακτήρα, όπως αλλάζουν οι περισσότεροι στην πείνα και στην δίψα για το έπαθλο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εφιαλτικό Σαββατοκύριακο για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια από την Άση Μπήλιου!

Πήρα πολλά μαθήματα από αυτό το ταξίδι, είδα άλλες εικόνες, γεύτηκα καινούργιες μυρωδιές/γεύσεις/ήχους αυτού του ευλογημένου τόπου, αλλά αυτό που με άγγιξε τόσο πολύ είναι αυτός ο λαός που παρόλο τη φτώχεια του είναι τόσο ευτυχισμένος, ζούνε πραγματικά με το τίποτα και το χαμόγελο δε φεύγει από το πρόσωπο τους, αυτά τα μικρά πλασματάκια που θα χαρούν δίνοντας τους μόνο ένα άδεια μπουκάλι νερό για να παίξουν!

Νιώθω τόσο ευλογημένη που έζησα όλο αυτό που με λόγια δεν μπορώ να το περιγράψω! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην παραγωγή και στον Ant1 για την ευκαιρία που μου έδωσαν να ζήσω αυτό το υπέροχο ταξίδι!"

Δείτε την φωτογραφία:

πηγή: youweekly.gr

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share