Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

"Είμαι μισή χωρίς τον σύντροφό μου" - Οι πρώτες δηλώσεις της Αλεξανδράκη! (video)

Τα πρώτα λόγια της στο Πρωινό...

26 Νοεμβρίου 2018 12:25

Σαν βόμβα ήρθε και έσκασε η οικειοθελής αποχώρηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Η ίδια, στη live αρένα της Κυριακής είπε πως θέλει να αποχωρήσει διότι της λείπει ο σύντροφός της αλλά, όπως ανέφερε την πείραξε και μια άσχημη συμπεριφορά από έναν συμπαίκτη της.

Σήμερα, η πρώην παίκτρια του Nomads, έδωσε την πρώτη της μίνι συνέντευξη στο "Πρωινό". Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε πως δεν έχει πάρει ακόμη το κινητό της και δεν γνωρίζει πότε θα γυρίσει στην Ελλάδα. Μάλιστα, αναφέρθηκε στον σύντροφο της τονίζοντας πως χωρίς αυτόν είναι μισή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαρώνει η "Πηνελόπη": Δείτε live την πορεία της κακοκαιρίας στην Ελλάδα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στα Σεπόλια με νεκρή γυναίκα!

"Δεν ήθελα να απογοητεύσω τον κόσμο που με στήριξε. Επέστρεψα και το πάλεψα. Δεν τα παράτησα. Θα μπορούσα να έχω φύγει πριν τρεις εβδομάδες. Δεν έχω κινητό. Για κάποιο λόγο δεν μου έχουν δώσει το κινητό μου. Με κανέναν δεν έχω μιλήσει. Πριν φύγω για Μαδαγασκάρη ο σύντροφος μου, μου είχε πει να έρθω και θα με στηρίξει. Μετά μου είπε “σε παρακαλώ μη φύγεις”. Είχα κάνει εξετάσεις, είχα περάσει εμβόλια και λέω μια μέρα πριν φύγω δε μπορώ να κρεμάσω τους ανθρώπους. Με τον Δημήτρη είμαστε μαζί 4,5 χρόνια. Είμαστε οικογένεια. Χωρίς αυτόν είμαι μισή", είπε μεταξύ άλλων.

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share