Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Nomads Διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (17/11) και ποια δίνει παίκτη προς αποχώρηση;

Τρομερό παρασκήνιο από την Μαδαγασκάρη!

17 Νοεμβρίου 2018 12:24
Nomads Διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (17/11) και ποια δίνει παίκτη προς αποχώρηση;

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα των ριάλιτι επιβίωσης της ελληνικής τηλεόρασης σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο τόσο από τον Άγιο Δομίνικο, όσο και από Φιλιππίνες και Μαδαγασκάρη με το Survivor και το Nomads αντίστοιχα!

Χτες η διαρροή μας έπεσε μέσα! Οι Εισβολείς έσπασαν το ρόδι και κατάφεραν να εξασφαλίσουν την ασυλία, με αποτέλεσμα οι Επίλεκτοι να αναγκαστούν να δώσουν 2 υποψήφιους προς αποχώρηση και να γίνουν ένα... μπάχαλο!

Το καλό κλίμα αποτελεί παρελθόν και αυτό μένει να φανεί αν θα τους επηρεάσει και στο σημερινό αγώνισμα! Εκεί που θα έχουμε έναν πολύ δύσκολο στίβο μάχης! Oι Εισβολείς δείχνουν να δυσκολεύονται ιδιαίτερα σήμερα, ωστόσο αυτό ίσως είναι και παιχνίδια της παραγωγής για να μας δώσει μια εικόνα προς τα έξω πως θα χάσουν απόψε!

Τι θα γίνει, ποιος θα κερδίσει και με τι σκορ θα σας το μεταφέρουμε εδώ στο Athensmagazine.gr το βράδυ με την καθιερωμένη μας διαρροή! Προς το παρόν δίνουμε ένα μικρό προβάδισμα στους Επίλεκτους που έχουν αποδείξει πως είναι πιο δυνατή ομάδα, παρότι το καλό κλίμα στην ομάδα αποτελεί παρελθόν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην υγειά μας ρε παιδιά: Γιατί ο Σπύρος Παπαδόπουλος πίνει πάντα καφέ και όχι κρασί στα γυρίσματα;

Δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα καθώς και το trailer του επεισοδίου του Σαββάτου:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας δημοσιογράφος, πατέρας 4 παιδιών!

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share