Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Nomads 2 - Αποκλειστικό: Ποιος είναι ο μοναδικός παίκτης του Survivor 1 που δεν έκαναν ποτέ πρόταση!

Αποκλειστικό παρασκήνιο!

1 Νοεμβρίου 2018 09:18
Nomads 2 - Αποκλειστικό: Ποιος είναι ο μοναδικός παίκτης του Survivor 1 που δεν έκαναν ποτέ πρόταση!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση πως παίκτες από το Survivor 1 και Survivor 2 θα μπουν στο Nomads 2 το Athensmagazine.gr άνοιξε τις κεραίες του, έμαθε πληροφορίες και σας τις μετέφερε!

Βρήκαμε τους παίκτες που θα πάνε στην Μαδαγασκάρη (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ - ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) και τώρα θα σας κάνουμε άλλη μια αποκάλυψη! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο ΑΝΤ1 έκανε πρόταση σε όλους (σχεδόν) τους παίκτες από το Survivor 1! Τουλάχιστον σε αυτούς που θυμάται το τηλεοπτικό κοινό, εκτός βέβαια από εκείνους που έχουν συμβόλαια με άλλη κανάλια όπως είναι οι Γιώργος Αγγελόπουλος,Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Κωνσταντίνος Βασάλος και Ειρήνη Κολιδά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στον ΣΚΑΙ: Η στυγερή δολοφονία φέρνει αναστάτωση στο κανάλι!

Σε εκείνον όμως που δεν έγινε ποτέ πρόταση και μας κάνει μεγάλη εντύπωση είναι ο Μάνατζερ Ράγκμπι, Πάνος Αργιανίδης! Παρότι προκάλεσε ντόρο στο Survivor 1, παρότι είχε χιλιάδες φανς με σελίδα στο facebook που έφτανε εκατομμύριο σε ακόλουθους ο ΑΝΤ1 δεν έκανε πρόταση στον μάνατζερ ράγκμπι και αυτό μας δημιουργεί μεγάλη περιέργεια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιάννης Μακρής: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την δολοφονία του! Τον σκότωσαν μπροστά στα μάτια της Βικτώριας!

Η αλήθεια είναι πως ο Πάνος είναι ένα παιδί που... διψάει για τηλεόραση, αφού εκτός από το Survivor είχε πάρει μέρος και στο Deal και δύσκολα θα έλεγε όχι σε κάποια πρόταση από το Nomads! Ωστόσο αυτή δεν ήρθε ποτέ...

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share