Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Nomads 2 - αποκλειστικό: Αυτοί είναι οι δύο παίκτες του Survivor 1 που μπαίνουν στο ριάλιτι του ΑΝΤ1

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Σας έχουμε τα ονόματα!

30 Οκτωβρίου 2018 08:32
Nomads 2 - αποκλειστικό: Αυτοί είναι οι δύο παίκτες του Survivor 1 που μπαίνουν στο ριάλιτι του ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 έχει φτάσει σε απελπιστική κατάσταση με τα νούμερα τηλεθέασης του Nomads και κάνει τα πάντα για να το ανατρέψει!

Όσο περνάει ο καιρός η τηλεθέαση συνεχίζει να πέφτει και αποτέλεσμα αυτοί είναι η παραγωγή να ψάχνει λύσεις για να βρεθεί το... αντίδοτο!

Όπως έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες ημέρες, ο ΑΝΤ1 έχει έρθει σε επαφή με παίκτες από το Survivor 1, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και ο Κωνσταντίνος Βασάλος! Όχι, ο γνωστός πλέον παρουσιαστής δεν δέχτηκε κρούση αφού ανήκει στο δυναμικό άλλου καναλιού, αλλά μπορεί να γνωρίζει από τους φίλους του ποιοι έχουν δεχτεί κρούση και ποιοι όχι!

Το Athensmagazine.gr το Σαββατοκύριακο σας έκανε την αποκάλυψη και σας έφερε στο φως της δημοσιότητας το πρώτο όνομα που είναι έτοιμο να μπει στο ριάλιτι και αυτό είναι η Ελισάβετ Δοβλιατίδου! Η όμορφη κοπέλα που έφυγε νωρίς από το Survivor 1, ετοιμάζεται να επιστρέψει σε ριάλιτι επιβίωσης!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι αναφέρει ο Ευθύμιος Λέκκας για τον μετασεισμό 5,5 στη Ζάκυνθο! - Σε ταραχή οι κάτοικοι!

Όσο για το άλλο όνομα; Αυτός είναι άνδρας και φήμες θέλουν να είναι και εκείνος από την ομάδα των Μαχητών, ο οποίος είχε αποχωρήσει σχετικά νωρίς από το ριάλιτι! Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι έγινε κρούση στον Ορέστη Τσανγκ, ωστόσο το όνομα δεν είναι εκείνο!

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share