Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Nomads: Η γυναικάρα που τρέλανε τον Τόνι Σφήνο φεύγει για Μαδαγασκάρη!

Φίλε άνδρα, με προσοχή το κλικ!

1 Οκτωβρίου 2018 12:23
Nomads: Η γυναικάρα που τρέλανε τον Τόνι Σφήνο φεύγει για Μαδαγασκάρη!

Ακόμη δύο παίκτες που θα μπουν στο «Nomads» έγιναν γνωστοί το πρωί της Δευτέρας. Μέσα από το πρωινό του ΑΝΤ1 αποκαλύπτονται οι παίκτες που θα μεταβούν στη Μαδαγασκάρη για τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Ανάμεσα στους 20 παίκτες όπως ανακοινώθηκε από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, θα είναι η Σίσσυ Ζουρνατζή. Πρόκειται για 28χρονη Θεσσαλονικιά που είναι μια πραγματική σταρ του Instagram.

Την εκρηκτική Θεσσαλονικιά είχαμε γνωρίσει πριν από μερικούς μήνες όταν συμμετείχε μαζί με το αγόρι της στην εκπομπή «Το ταίρι ξέρει» με τον Τόνι Σφήνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα: Ο Τρύφωνας Σαμαράς παραδέχεται τα πάντα για το απαγορευμένο βίντεο και αποκαλύπτει τον... συμπρωταγωνιστή!

Η ίδια δηλώνει Instagramer και influencer, ενώ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει περισσότερους από 130 χιλιάδες followers. «Ήρθα στο Nomads για να δείξω στους haters ποια πραγματικά είμαι. Στη ζωή μου έχω κάνει πολλά πράγματα, ακόμα και σε καλλιστεία έχω πάει. Βγήκα πρώτη, στέφθηκα Star Πελοπόννησος 2010. Nomads, ετοιμαστείτε, έρχεται το στέμμα!», δήλωσε στο βίντεο της παρουσίασής της.

Όπως ήταν λογικό τα λόγια ξεσήκωσαν την παρέα της Φαίης Σκορδά που τα σχολίασει με τον δικό τους τρόπο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστρολογικές προβλέψεις Οκτώβρη από τον Κώστα Λεφάκη: Τα ζώδια που πρέπει να αποφύγουν ρίσκα!

Πηγή: dailymedia.gr

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share