Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Nomads αποκάλυψη: Αυτοί είναι οι διάσημοι που πάνε Μαδαγασκάρη!

Ποιες είναι οι εκπλήξεις!

17 Σεπτεμβρίου 2018 12:47
Nomads αποκάλυψη: Αυτοί είναι οι διάσημοι που πάνε Μαδαγασκάρη!

Το «Nomads» αναμένεται να αποτελέσει το βαρύ χαρτί του ΑΝΤ1 για τη νέα τηλεοπτική σεζόν που ξεκινά σε λίγες μέρες.

Το ριάλιτι επιβίωσης του καναλιού του Αμαρουσίου πήρε το πράσινο φως καθώς σημείωσε ικανοποιητικά νούμερα το πρώτο μισό της περσινής σεζόν.

Όμως θα το δούμε αρκετά αλλαγμένο σε σχέση με πέρσι. Η βασική διαφορά έχει να κάνει με τον τόπο γυρισμάτων οι παίκτες θα βρεθούν στη Μαδαγασκάρη αντί για τις Φιλιππίνες. Ακόμη, λόγω του γεγονότος ότι δεν υπάρχει διαφορά ώρας κάθε Κυριακή ένας παίκτης θα αποχωρεί με το επεισόδιο να βγαίνει live.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση σοκ στην showbiz: Βρέθηκε νεκρός κορυφαίος ηθοποιός!

Στην παρουσίαση θα είναι ο Σάββας Πούμπουρας ενώ ο Γιώργος Λέντζας θα βρίσκεται στην περιγραφή των αγωνισμάτων.

Αλλαγή θα υπάρξει και στη σύνθεση των ομάδων. Αντί για τρεις που ήταν πέρσι θα γίνουν δύο, χωρίς να έχει γίνει γνωστή μέχρι στιγμής η ονομασία τους και θα αποτελούνται από 10 παίκτες η καθεμία.

Στόχος του ΑΝΤ1 είναι το ριάλιτι να κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, ενώ σύμφωνα με τον προγραμματισμό του καναλιού θα προβάλλεται τέσσερις φορές την εβδομάδα. Οι άνθρωποι της παραγωγής θέλουν όσο το δυνατόν ενδιαφέρουσα σύνθεση για το ριάλιτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη βόμβα για την δολοφονία της 38χρονης: Το μεγάλο λάθος του δολοφόνου!

Όπως αναφέρει το περιοδικό «People» η Δήμητρα Αλεξανδράκη θα ταξιδέψει μέχρι τη Μαδαγασκάρη για να δοκιμάσει τις αντοχές της. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα για το «Nomads» έχουν κλείσει ακόμη η Τραϊάνα Ανανίνα, η Αννίτα Ναθαναήλ, ενώ γίνεται προσπάθεια να πειστεί και ο ηθοποιός Χρήστος Βσσιλόπουλος που διαμένει μόνιμα στις ΗΠΑ.

Η παραγωγή είχε συζητήσεις με τον Νίκο Βουρλιώτη, δημοσιεύματα τον ήθελαν να είχει συμφωνήσει αλλά τελικά θα παραμείνει στην Ελλάδα αφού θα είναι σε νυχτερινό μαγαζί.

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share