Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πάταγος στο Nomads: Πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ετοιμάζεται για Μαγαδασκάρη!

Ο λόγος για...

21 Ιουλίου 2018 18:38
Πάταγος στο Nomads: Πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ετοιμάζεται για Μαγαδασκάρη!

Ο ΑΝΤ1 έχει ποντάρει «όλα τα λεφτά» του στον δεύτερο κύκλο του Nomads που είναι ένα από τα πρώτα πρότζεκτ που θα ξεκινήσουν άμεσα, με την έναρξη της νέας σεζόν.

Το κανάλι πέρασε από «ακτινογραφία» το ριάλιτι επιβίωσης, έμαθε από τα λάθη του, θα κρατήσει τα στοιχεία που ανέβασαν την τηλεθέαση και θα βελτιώσει αυτά που την έριχναν. Ετσι, αναμένεται να έχει πολλές σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τον πρώτο κύκλο.

Οι δύο πιο σημαντικές είναι η τοποθεσία και ο παρουσιαστής. Το Nomads θα γυριστεί στη Μαδαγασκάρη και όχι στις Φιλιππίνες, ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα δώσει τη σκυτάλη σε άλλον παρουσιαστή, με τον Σάββα Πούμπουρα να είναι ο επικρατέστερος.

Τα κάστινγκ δίνουν και παίρνουν με πολλά ονόματα να έχουν δει ήδη το φως της δημοσιότητας, για τη συγκρότηση της ομάδας των διασήμων. Ανάμεσά τους αυτά των Κώστα Μαρτάκη, Βαλάντη, Γιώργου Καράβα, Κάτιας Τσόβγκαν, Δημήτρη Βλάχου και Αγη Εμανουήλ.

Με το κανάλι συζητούν ακόμα ο πρώην παίκτης ριάλιτι (του πρώτου Survivor που παίχτηκε στην Ελλάδα), Ηλίας Βαλάσης, η Κατερίνα Στικούδη, η Βίκυ Κουλιανού και ο Γιώργος Τσαλίκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκληρές εικόνες από τροχαίο ατύχημα στην Μύκονο! (video)

Υπάρχει όμως κι ένα όνομα που επίσης συζητά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι, που αν κλείσει, θα προκαλέσει πάταγο. Πρόκειται για έναν πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού που έχει τη φήμη «σκληρού» και θήτευσε ακόμα και στη Βουλή.

Ο λόγος για τον Γιώργο Ανατολάκη, που δεν έχει ακόμα πει το «ναι», αλλά το σκέφτεται σοβαρά και που, όπως είναι φυσικό, αν τελικά αποφασίσει τη συμμετοχή του θα συγκεντρώσει την προσοχή και τα βλέμματα όλων, εχθρών και φίλων.

Κι αυτό γιατί στα δέκα χρόνια που αγωνίστηκε στους «ερυθρόλευκους» ο σκληροτράχηλος στόπερ, κατακτώντας ισάριθμα πρωταθλήματα, έκανε λόγω της θέσης που έπαιζε, αλλά και της παντοκρατορίας του Ολυμπιακού, τα χρόνια που αγωνίστηκε στο σύλλογο, πολλούς φίλους και άλλους τόσους εχθρούς. Και είναι βέβαιο πως τυχόν συμμετοχή του θα διχάσει το κοινό πριν καν αγωνιστεί, δίνοντας την ευκαιρία για… δυνατές αντίπαλες εξέδρες! O,τι ακριβώς χρειάζεται δηλαδή ένα ριάλιτι για να προσελκύσει με το «καλημέρα» το ενδιαφέρον (και την τηλεθέαση).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δήμητρα Ματσούκα: Συντετριμμένη στο πλευρό του Πέτρου Κόκκαλη στη κηδεία του Σωκράτη!

Θα ακολουθήσει, άραγε, ο «σκληρός» του Ολυμπιακού τα χνάρια του Λάμπρου Χούτου που συμμετείχε στο πρώτο Survivor και θα πει κι αυτός το ναι σε ανάλογο ριάλιτι; Σε λίγο καιρό θα ξέρουμε.

Η πρόταση πάντως έχει γίνει και τη… σκέπτεται!

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share