Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκλειστικό! Τα εξωφρενικά ποσά που προσφέρουν οι διαφημιστικές στον Μαυρίδη! "Χρυσός" μετά το Nomads...

30 Δεκεμβρίου 2017 11:12
Αποκλειστικό! Τα εξωφρενικά ποσά που προσφέρουν οι διαφημιστικές στον Μαυρίδη!

Μπορεί να μην κατάφερε να βγει νικητής, όμως αδιαμφισβήτητα είναι ένας από τους πιο κερδισμένους παίκτες του Nomads!

O Γιώργος Μαυρίδης κατά την πορεία του μέσα στο σκληρό παιχνίδι επιβίωσης του ΑΝΤ1 κατάφερε και δίχασε το κοινό με τον χαρακτήρα του! Αρχικά, πολλοί ήταν εκείνοι που έπεσαν να τον φάνε όταν έμαθαν πως θα συμμετέχει σε ένα ριάλιτι επιβίωσης λόγω των δηλώσεων που είχε κάνει στο παρελθόν τόσο για τα ριάλιτι όσο και για την επιλογή του παλιού του συνεργάτη, Σάκη Τανιμανίδη, να παρουσιάσει το Survivor όμως όπως αποκαλύφθηκε τώρα που το παιχνίδι αυτό τελειώσει ο Μαυρίδης είχε συγκεκριμένο λόγο που πήγε Φιλιππίνες. Αλλά για να μην ξεφύγω εντελώς από το θέμα μου, το ζήτημα είναι πως ο Μαυρίδης "πουλάει" είτε τον αντιπαθεί είτε τον συμπαθεί ο κόσμος έχει αυτό το "κάτι" που λέμε και προφανώς πολλές είναι πλέον οι επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχθεί.

Ποιος δεν θα ήθελε άλλωστε στις μέρες μας ένα πρόσωπο που είναι σίγουρο πως θα του αποφέρει πολλά κέρδη; Και γι αυτό τον λόγο οι διαφημιστικές και τα κανάλια είναι διατεθημένα να πληρώσουν πολλά για να τον έχουν στο πλευρό τους και... θα μοιραστώ μαζί σας μέσα από το Youweekly.gr και το blog μου, τις πληροφορίες που έχω για τις χρυσές συμφωνίες του και τα υπέρογκο ποσά χιλιάδων και εκατομμυρίων.

Οι πληροφορίες μου αναφέρουν αρχικά πως εκτός από το χρηματικό ποσό που είχε συμφωνήσει να παίρνει εβδομαδιαίως από το Nomads είχε κλείσει με τον Γιάννη Λάτσιο και μια ακόμη συμφωνία για δική του εκπομπή στον ΑΝΤ1.

Στο γραφείο μου όμως σήμερα ήρθαν ακόμα κάποιες πληροφορίες που αναφέρουν πως ο Μαυρίδης θα γίνει χρυσός αν δεχθεί να κλείσει συμφωνία με γνωστή εταιρεία αναψυκτικού η οποία του προσφέρει το εξωφρενικό ποσό των.. διαβάστε την συνέχεια στο Τάδε Effie

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share