Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο Γιώργος Μαυρίδης βάζει στην θέση του τον Μάνο Πίντζη και αποκαλύπτει την συμφωνία του με τον Ant1!

27 Δεκεμβρίου 2017 16:59
Ο Γιώργος Μαυρίδης βάζει στην θέση του τον Μάνο Πίντζη και αποκαλύπτει την συμφωνία του με τον Ant1!

Το Nomads έφτασε στο τέλος! Ο Γιώργος Μαυρίδης όμως, ο αγαπημένος παίκτης του τηλεοπτικού κοινού δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και οι χρήστες του διαδικτύου ξέσπασαν γι'αυτό!

Η πιο συγκινητική στιγμή του τελικού ήταν όταν ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε ανοιχτά για τον λόγο που συμμετείχε στο παιχνίδι και για ποιον λόγο είπε το "ναι" στον ANT1 ενώ πάντα "έβριζε" τα ριάλιτι επιβίωσης και έλεγε ότι δεν θα έμπαινε ποτέ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαία επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες! Που θα χιονίσει, που θα σημειωθούν ισχυρές καταιγίδες;

Ο Γιώργος αποκάλυψε ότι όλο το ποσό που έχει κερδίσει από το παιχνίδι, ακόμη κι αν κέρδιζε το έπαθλο θα τα έδινε για φιλανθρωπικό σκοπό για να ανακαινιστούν τα παιδοογκολογικά τμήματα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, κάνοντας όλους τους παίκτες να ξεσπάσουν σε κλάματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μυστήριο με το έγκλημα στην Κρήτη: Γιατί η κόρη δεν πήγε στην κηδεία του πατέρα της που δολοφόνησε ο αδελφός της και γιος του θύματος;

Την πληροφορία αυτή, επιβεβαίωσε επίσημα ο ANT1, με μία επιστολή που έγραφε αναλυτικά την συμφωνία που είχε κάνει με τον Γιώργο Μαυρίδη αφήνοντας μας άφωνους!

Ο Γιώργος με την επιστροφή του στην Ελλάδα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Φτιάξε καφέ να στα πω" και μίλησε ανοιχτά για την συμφωνία του με τον Ant1 αλλά και τον Μάνο Πίντζη!

Συγκεκριμένα είπε: "Έκανα μια συμφωνία με τους ανθρώπους του καναλιού, μου έκαναν μία πολύ καλή οικονομική πρόταση. Στην αρχή είπα όχι, μετά έκανα μια συμφωνία να ανακαινιστεί το παιδοογκολογικό τμήμα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ… Το πιο δύσκολο για εμένα ήταν ότι δεν μπορούσα να αποχωρήσω οικειοθελώς λόγω της συμφωνίας που είχα κάνει. Όλα τα άλλα τα κατάφερα. Νομίζω ότι τα πέρασα τα όρια μου ψυχολογικά. Νομίζω ότι δεν μου ταίριαζε. Ήταν κάτι που έπρεπε να το κάνω. Τίμησα τη συμφωνία".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρει η κατάθεση του οδηγού που συγκρούστηκε με τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη! Τον "έκλεισε"! Ποιος από τους δύο φταίει; (video)

Όσο για τον Μάνο Πίντζη, ο οποίος τον κατηγόρησε για διπροσωπία, είπε: «Ο Μάνος Πίντζης του εύχομαι να είναι καλά. Του εύχομαι καλά Χριστούγεννα. Δέχομαι την άποψή του, αλλά κρατάω την αγάπη του κόσμου"!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: youweekly.gr

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share