Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Nomads: Το πρώτο μήνυμα της Βασιλικής Μιλλούση μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα!

24 Δεκεμβρίου 2017 18:17
Nomads: Το πρώτο μήνυμα της Βασιλικής Μιλλούση μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα!

Η Βασιλική Μιλλούση ήταν σίγουρα μια από τις παίκτριες που ξεχώρισαν στο Nomads. Η αθλήτρια, επέστρεψε χθες στην Ελλάδα από το Παλαουάν των Φιλιππίνων και έστειλε το δικό της μήνυμα για όσα έζησε εκεί!

«Η περιπέτεια του NOMADS στο μακρινό Palawan τελείωσε και με μεγάλη λαχτάρα επιστρέψαμε στην όμορφη πατρίδα μας.. Ήρθε η ώρα να απολαύσουμε τις γιορτές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο γάμος κατέληξε σε αδιανόητη τραγωδία: Σκοτώθηκαν σε τροχαίο τα παρανυφάκια μετά το γλέντι!

Θέλω να ευχαριστήσω τον @ant1tv και τη παραγωγή του @nomadsant1 για την άψογη συνεργασία και την ευκαιρία να ζήσω μια μοναδική εμπειρία και φυσικά όλους εσάς για την ένθερμη υποστήριξή σας!
Εύχομαι ολόψυχα καλά Χριστούγεννα με πολλή αγάπη!», έγραψε χαρακτηριστικά η Βασιλική και ανέβασε μια φωτογραφία από τα εξωτικά μέρη που συνάντησε, συμμετέχοντας στο Nomads!

...Η περιπέτεια του NOMADS στο μακρινό Palawan τελείωσε και με μεγάλη λαχτάρα επιστρέψαμε στην όμορφη πατρίδα μας..Ήρθε η ώρα να απολαύσουμε τις γιορτές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα!Θέλω να ευχαριστήσω τον @ant1tv και τη παραγωγή του @nomadsant1 για την άψογη συνεργασία και την ευκαιρία να ζήσω μια μοναδική εμπειρία και φυσικά όλους εσάς για την ένθερμη υποστήριξή σας!Εύχομαι ολόψυχα καλά Χριστούγεννα μα πολλή αγάπη!! #nomads #nomadsgr #millousi #ant1

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasiliki Millousi (@vasilikimillousi) στις

Πηγή: protothema.gr

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share