Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νοmads: Τι είδαμε χτες; Η ανακοίνωση του Αρναούτογλου πριν τον τελικό που αλλάζει τα δεδομένα! Ποιος κέρδισε και ποιος αποχώρησε από Φιλιππίνες; (video)

15 Δεκεμβρίου 2017 08:21
Νοmads: Τι είδαμε χτες; Η ανακοίνωση του Αρναούτογλου πριν τον τελικό που αλλάζει τα δεδομένα! Ποιος κέρδισε και ποιος αποχώρησε από Φιλιππίνες; (video)

Το παιχνίδι έχει φτάσει στην τελική ευθεία και οι ανατροπές είναι πολλές.

Το Youweekly.gr όπως κάθε φορά έτσι και αυτήν σημείωσε τα highlights του επεισοδίου της Πέμπτης και σας τα παρουσιάζει αναλυτικά παρακάτω. Ποιος κέρδισε το αγώνισμα και ποιος αποχώρησε;

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο Nomads, μιας και το παιχνίδι φτάνει στο τέλος του!
Σήμερα λοιπόν, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοίνωσε στους παίκτες τι θα συμβεί την Κυριακή και την Δυτέρα στο παιχνίδι λίγο πριν τον μεγάλο τελικό!

Την Κυριακή αλλά και την Δευτέρα οι παίκτες θα αγωνιστούν για το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας, αμέσως μετά θα γίνει η ψηφοφορία για τον 3ο μονομάχο, αφού οι δύο θα έχουν βγει από το αγώνισμα, και την ίδια μέρα θα ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού και θα δούμε την μονομαχία ανάμεσα στους δύο παίκτες!

Την ίδια μέρα λοιπόν, εκτός από την ατομική ασυλία, θα έχουμε και την αποχώρηση ενός παίκτη! Δείτε την ανακοίνωση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο παρακάτω βίντεο:

Το Nomads έχει μπει στην τελική ευθεία και σήμερα πραγματοποιήθηκε ένα πολύ σημαντικό αγώνισμα.
Μετά από την απόφαση των παικτών το έπαθλο θα σπάσει, με αποτέλεσμα στο σημερινό επεισόδιο να ανακοινωθεί ποιος παίκτης κερδίζει τα 5000€.

Η δοκιμασία αυτή είχε να κάνει με παιχνίδι ερωτήσεων!

Σήμερα λοιπόν κανείς δεν κέρδισε τα χρήματα αυτά, όπως και στην προηγούμενη δοκιμασία ακριβώς, καθώς δεν είχε διαλέξει κανείς το σωστό σκεύος! Έτσι αυτά τα 5.000€ θα προστεθούν στην επόμενη δοκιμασία και οι παίκτες θα διεκδικήσουν συνολικά 7.500€! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Στο αποψινό επεισόδιο του Nomads παρακολουθήσαμε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού, που καθόρισαν τους δύο μονομάχους που θα αγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.
Αυτόν που προστάτεψε το τηλεοπτικό κοινό είναι ο Γιώργος Μαυρίδης!

Με αποτέλεσμα αυτοί που τελικά θα μονομαχήσουν να είναι η Δήμητρα Φραντζή και η Αποστολία Ζώη! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Στο αποψινό επεισόδιο του Nomads παρακολουθήσαμε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού, που καθόρισαν τους δύο μονομάχους που αγωνίστηκαν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.
Αυτόν που προστάτεψε το τηλεοπτικό κοινό είναι ο Γιώργος Μαυρίδης!

Με αποτέλεσμα αυτοί που τελικά μονομάχησαν να είναι η Δήμητρα Φραντζή και η Αποστολία Ζώη! Διαβάστε παρακάτω…

Ο παίκτης που κατάφερε να κερδίσει αυτή την μονομαχία και να διεκδικήσει την παραμονή του στο παιχνίδι είναι η Αποστολία Ζώη! Έτσι η Δήμητρα Φραντζή είναι αυτή που αποχωρεί λίγες μέρες πριν τον μεγάλο τελικό! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share