Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Nomads: Τι είδαμε χτες; Ο νικητής των 2.500 ευρώ, οι δυο μονομάχοι και η επική ατάκα Μαυρίδη για Τανιμανίδη! Ποιος παίκτης αποχώρησε; (video)

12 Δεκεμβρίου 2017 08:00
Nomads: Τι είδαμε χτες; Ο νικητής των 2.500 ευρώ, οι δυο μονομάχοι και η επική ατάκα Μαυρίδη για Τανιμανίδη! Ποιος παίκτης αποχώρησε; (video)

Ακόμη ένα συγκλονιστικό επεισόδιο παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας από τους τηλεοπτικούς δέκτες του ΑΝΤ1.

Ακόμη ένας παίκτης λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού αποχώρησε. Το youweekly.gr όπως κάθε φορά σημείωσε τα highlights της βραδιάς και σας τα παρουσιάζει παρακάτω…

Στρο σημερινό επεισόδιο του Nomads οι παίκτες ανέφεραν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ποια ήταν τα πιο όμορφα Χριστούγεννα που έχουν περάσει στην ζωή τους!

Ο Γιώργος Μαυρίδης αναπόλησε τα όμορφα Χριστούγεννα που πέρασε, στο πλευρό του Σάκη Τανιμανίδη.

«Δεν είμαι πολύ των γιορτών και των Χριστουγέννων. Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα ήταν με άλλους τρεις φίλους, τον Σάκη, τον Γιώργο και τον Θοδωρή, ήμασταν στην Αφρική, μπαινοβγαίναμε σε αεροπλάνα, πηγαίναμε σε ιθαγενείς, μετά χωριστήκαμε!» είπε, αναφερόμενος στην περίοδο που έκανε μαζί με τον παρουσιαστή του Survivor το World Party! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads trailer: Οι ερωτήσεις των τηλεθεατών, το έπαθλο και τα…10.000€! (video)

Το Nomads έχει μπει στην τελική ευθεία και σήμερα πραγματοποιήθηκε ένα πολύ σημαντικό αγώνισμα.

Μετά από την απόφαση των παικτών το έπαθλο θα σπάσει, με αποτέλεσμα στο σημερινό επεισόδιο να ανακοινωθεί ποιος παίκτης κερδίζει τα 2500€.

Η νέα δοκιμασία αυτή είχε να κάνει με παιχνίδι ερωτήσεων! Διαβάστε παρακάτω…

Σήμερα λοιπόν κανείς δεν κέρδισε τα χρήματα αυτά καθώς δεν είχε διαλέξει κανείς το σωστό σκεύος! Έτσι αυτά τα 2500€ θα προστεθούν στην επόμενη δοκιμασία και οι παίκτες θα διεκδικήσουν συνολικά 5000€! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Στο αποψινό επεισόδιο του Nomads παρακολουθήσαμε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού, που καθόρισαν τους δύο μονομάχους που θα αγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Tο τηλεοπτικό κοινό προστάτευσε την Δήμητρα Φραντζή!

Με αποτέλεσμα, αυτοί που τελικά θα μονομαχήσουν να είναι η Βασιλική Μιλλούση και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Στο σημερινό επεισόδιο του Nomads οι παίκτες έπαιξαν ένα παιχνίδι ερωτήσεων για να διεκδικήσουν 2500€ από το τελικό χρηματικό έπαθλο!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε τους παίκτες κα΄ποια στιγμή αν παίζουν κάποιο όργανο και η ατάκα του Μαυρίδη ήταν όλα τα λεφτά!

«Εγώ κλαρίνο έπαιζα 4 χρόνια στον Σάκη! Δεν σου άρεσε, ε;», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου;

Όσοι έβλεπαν World Party,ίσως θυμούνται πως κάθε φορά που ο Γιώργος Μαυρίδης κέρδιζε σε κάτι τον Σάκη Τανιμανίδη, έπαιζε, και καλά, κλαρίνο! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Στο αποψινό επεισόδιο του Nomads παρακολουθήσαμε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού, που καθόρισαν τους δύο μονομάχους και αγωνίστηκαν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Το τηλεοπτικό κοινό προστάτευσε την Δήμητρα Φραντζή!

Με αποτέλεσμα αυτοί που τελικά μονομάχησαν να είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Βασιλική Μιλλούση!

Ο παίκτης που κατάφερε να κερδίσει αυτή την μονομαχία και να διεκδικήσει την παραμονή του στο παιχνίδι είναι η Βασιλική Μιλλούση! Έτσι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι αυτός που επιστρέφει Ελλάδα, όπως βέβαια σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι μέσα από το Youweekly.gr (Δείτε εδώ)! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Στο σημερινό επεισόδιο του Nomads είδαμε την μονομαχία του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Βασιλικής Μιλλούση!

Οι δυο τους πάλεψαν για την παραμονή τους στο παιχνίδι και αυτός που τελικά δεν τα κατάφερε και θα αποχωρίσει είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου!

Εκείνη την στιγμή λοιπόν και λίγο πριν φύγει ο Δημήτρης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοίνωσε στους παίκτες πως από εδώ και πέρα κάθε παίκτης που θα αποχωρεί δεν θα επιστρέφει Ελλάδα, αλλά θα παραμένει στις Φιλιππίνες και θα μένει στην βίλα! Διαβάστε παρακάτω…

Αυτό θα συμβεί με αποτέλεσμα στον τελικό να είναι κι άλλοι παίκτες εκτός από τον παρουσιαστή και τους αγωνιζόμενους, για να ζήσουν όλοι μαζί τον μεγάλο τελικό του Nomads! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου οι υπόλοιποι παίκτες γύρισαν στην παραλία!

Εκεί τους περίμενε μια έκπληξη που σίγουρα δεν περίμεναν με τίποτα!

Φτάνοντας λοιπόν στην παραλία αντίκρισαν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, στολίδια και αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια! Διαβάστε παρακάτω…

Όλοι μαζί ξεκίνησαν το στόλισμα τραγουδώντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια με πολλά χαμόγελα! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου οι υπόλοιποι παίκτες γύρισαν στην παραλία!

Εκεί τους περίμενε μια έκπληξη που σίγουρα δεν περίμεναν με τίποτα!

Φτάνοντας λοιπόν στην παραλία αντίκρισαν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, στολίδια και αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια!

Όλοι μαζί ξεκίνησαν το στόλισμα και ο Γιώργος Μαυρίδης αφού έβαλε μπάλες αφιερώνοντάς τες στην οικογένειά του, έβαλε και μια για τον μπαμπά του και εξομολογήθηκε on camera ότι δεν είχε σχέση με τον πατέρα του για πολλά χρόνια και ότι τελευταία πήγε και τον βρήκε και μιλήσανε! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share