Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Nomads: Σοκάρει ο Μιχάλης Ζαμπίδης! Το τσίμπημα από δηλητηριώδες έντομο και οι φόβοι για τη ζωή του! (video)

5 Δεκεμβρίου 2017 10:54
Nomads: Σοκάρει ο Μιχάλης Ζαμπίδης! Το τσίμπημα από δηλητηριώδες έντομο και οι φόβοι για τη ζωή του! (video)

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης συζητήθηκε όσο λίγοι παίκτες , μέσω της συμμετοχής του στο Nomads. O αθλητής βρέθηκε στο πλατό του Πρωινού και μίλησε αναλυτικά για όσα έζησε αυτούς τους μήνες στις Φιλιππίνες, αναφερόμενος στη δυσκολότερη στιγμή του στο παιχνίδι.

«Ένοιωσα ότι δεν είχα κάτι άλλο μέσα, και δεν ήμουν εκεί. Ένιωθα ότι δεν είχα να πάρω κάτι άλλο. Οπότε όταν συνωμότησε το σύμπαν και έγινε ό,τι έγινε, έφυγα με χαρά, και πλήρης για αυτό το σχολείο που πέρασα, και ευγνωμοσύνη. Δεν το οραματίστηκα ποτέ το έπαθλο. Και για αυτό και την προηγούμενη φορά που αποχώρησα ένιωσα αγαλλίαση. Ένιωσα ότι πρέπει να αλλάξω πολύ το χαρακτήρα, την ψυχοσύνθεση και τις αξίες μου, και δεν ήθελα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: My Style Rocks: Μπήκαμε στο σπίτι της Βρισηίδας και μείναμε με το στόμα ανοικτό! (video)

Επέστρεψα, γιατί ένιωσα ότι από τη στιγμή που μου το ζήτησαν, δεν έχω μάθει να τα παρατάω, από τη στιγμή που μου έκανε η παραγωγή την πρόταση, ήθελα να επιστρέψω. Μετάνιωσα που επέστρεψα, όταν με τσίμπησε αυτή η σαρανταποδαρούσα. Ήταν πολύ κακή εμπειρία αυτό. Ήταν πολύ μεγάλο. Δεν είχα αλλεργία. Οι Φιλιππινέζοι την τρέμουν τη συγκεκριμένη, γιατί έχει ένα δηλητήριο πολύ ισχυρό!

Το είδαμε όλοι, με δάγκωσε τόσο δυνατά, που άρχισαν να τρέχουν αίματα και άφησε μεγάλη ποσότητα δηλητηρίου. Πήγα και έκατσα μέσα στη ζούγκλα, μέχρι να έρθουν να με φτιάξουν, Λέω αυτό ήταν, αν είχα αλλεργία δεν θα ήμουν εδώ να μιλάμε! ήρθε μετά από μισή ώρα, και δεν υπήρχε ιατρικός εξοπλισμός, φοβόμουν μην πάει στο λαιμό. Υπήρχε μεγάλος πόνος, άρχισε να κατεβαίνει προς τα κάτω, τα ούλα, τα δόντια!» είπε, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Οι κακώσεις προήλθαν από..." - Σοκάρει ο ιατροδικαστής μετά τη νέα νεκροψία στον φοιτητή από την Κάλυμνο! Τι έδειξαν τα αποτελέσματα;

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share