Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Nomads: O Μάνος Πίντζης καρφώνει ξανά τον Μαυρίδη: «Η στάση του ήταν καραμπινάτη διπροσωπία... »

3 Δεκεμβρίου 2017 15:15
Nomads: O Μάνος Πίντζης καρφώνει ξανά τον Μαυρίδη: «Η στάση του ήταν καραμπινάτη διπροσωπία... »

Επιστρέφοντας από τις Φιλιππίνες και το Nomads, ο Μάνος Πίντζης μίλησε για όλους και για όλα.

Μέσα από συνέντευξή του, καρφώνει ξανά τον Μαυρίδη ενώ αποκαλύπτει και το πώς ένιωσε όταν οι συμπαίκτες του τον ψήφισαν για να πάει στην άλλη ομάδα.

Παρατήρησες να έχουν κάποιοι παίκτες στρατηγική;
Φυσικά. Ο Γιώργος Μαυρίδης μας είχε ζητήσει να τον ψηφίσουμε στην πρώτη αποχώρηση γιατί ήξερε πως θα τον στηρίξει ο κόσμος και θα παραμείνει και μετά βγήκε κι έκλαιγε στις κάμερες επειδή τον ψηφίσαμε. Ε, όχι. Αυτό είναι καραμπινάτη διπροσωπία. Είναι καθαρή στρατηγική, πώς να το κάνουμε;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκυος η Μαίρη Συνατσάκη; Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα που προκάλεσε ερωτηματικά!

Δεν τον αφήνατε μόνο;
Εμείς ήμασταν μια παρέα και ο Γιώργος μόνος του, από επιλογή. Αυτό συνέβαινε από το αεροδρόμιο. Καθόταν σε μια γωνίτσα. Αυτός το επιδίωκε. Δεν ήμασταν δεκαπέντε τρελοί κι αυτός ο κανονικός.

Δεν πιστεύεις ότι μερικές φορές το παρατραβούσατε στην κόντρα μαζί του;
Ακόμα και στο περιστατικό με τα σκυλιά στην αρχή το είπαμε πολλές φορές ευγενικά. Μας είχε πει ο γιατρός να μην έχουμε τα σκυλιά μέσα στο σπίτι. Δεν είμαι λιγότερο φιλόζωος από τον Γιώργο. Ο Γιώργος έχει κάνει παρεάκι πλέον με τον Νίκο Αναδιώτη. Κάνουν «παιδικά» πράγματα, όπως το να φοράνε μπλούζες άλλου χρώματος από αυτό της ομάδας. Καλύτερα βέβαια που έγινε αυτό για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Πώς ένιωσες όταν οι συμπαίκτες σου σε ψήφισαν για να πας στην άλλη ομάδα;
Κουρέλι. Προδομένος. Δεν ξέρω τι έγινε. Με ψήφισαν όλοι και μετά έκλαιγαν με λυγμούς που θα φύγω. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Εν βρασμώ, μπορεί να έπεσε μια ιδέα και να την υιοθέτησαν όλοι. Ήμουν κοντά με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, την Αποστολία και τον Οροκλό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: 2 συγκεκριμένα ζώδια θα υποφέρουν την νέα εβδομάδα! Αναλυτικές προβλέψεις 04-10/12…

Μιλούσαμε με τα μάτια. Επίσης, έκανα πολλά πράγματα για την ομάδα που δεν φάνηκαν ποτέ. Άναβα φωτιά, μαγείρευα, πρόσφερα. Όλα αυτά συνέβησαν και μπορούν να το επιβεβαιώσουν όλοι αυτό.

Όταν άλλαξες ομάδα, προσαρμόστηκες εύκολα;
Εγώ προσαρμόστηκα, αυτοί δεν προσαρμόστηκαν. Από την πρώτη στιγμή που πήγα στην άλλη ομάδα, τους είπα πως, αν δεν με θέλουν, θα γυρίσω στην Ελλάδα, δεν είχα πρόβλημα.

Ήταν θετικοί στο να μείνω, αλλά στην πορεία διαπίστωσα πως δεν το πίστευαν ακριβώς. Μυστικά και ψέματα. Αν ασχοληθώ και πω αλήθειες, θα με βγάλουν τρελό γιατί δεν έχω αποδείξεις. Οπότε προτίμησα να σηκωθώ και να φύγω, όπως κι έκανα. Θα μπορούσα να μείνω μέχρι τον τελικό αν ήθελα. Ήμουν συνέχεια «στον τοίχο» από τους συμπαίκτες μου.

Όταν υπάρχει χρηματικό έπαθλο, ο καθένας κοιτάζει πώς θα το κερδίσει και θα εξαφανίσει τον άλλο. Κι εγώ είχα το όνειρο ότι μπορεί να κέρδιζα το χρηματικό έπαθλο, το ήθελα, γι’ αυτό μπήκα. Φυσικά, ήθελα και τη δημοσιότητα που θα μου πρόσφερε το παιχνίδι. Η δουλειά μου είναι η show business. Όλοι στην καριέρα μας έχουμε τα πάνω, έχουμε και τα κάτω μας. Σκοπός είναι να υπάρχεις συνεχώς και να μην είσαι κομήτης. Να μαθαίνεις πράγματα, να εξελίσσεσαι και να γίνεσαι καλύτερος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: 2 συγκεκριμένα ζώδια θα υποφέρουν την νέα εβδομάδα! Αναλυτικές προβλέψεις 04-10/12…

Εκτός παιχνιδιού με ποιον θα κάνεις παρέα;
Με όλους θα μπορούσα, αρκεί να το ζητήσουν. Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν. Απλά προτιμώ να πηγαίνω εκεί που με αγαπάνε πιο πολύ. Από μόνος μου θα πάρω τηλέφωνο τον Αλεξάνδρου, τον Λευτέρη, την Κολέτσα και την Αποστολία.

Τι κρατάς από την εμπειρία αυτή;
Πέρα από τις κακουχίες και το ότι δεν θέλω να ξαναδώ φοίνικα ούτε σε καρτ ποστάλ, κρατάω τα καλά και τις εμπειρίες μου από τις Φιλιππίνες. Δυσκολεύτηκα, αλλά χάρηκα που είχα την ευκαιρία να δείξω ποιος είμαι. Ήμουν αυθεντικός. Τα μηνύματα που παίρνω από τον κόσμο είναι θετικά. Επίσης, δοξάζω τον Θεό που ζω στην Ελλάδα, ακόμα και τώρα με την κρίση. Είμαστε βασιλιάδες σε πολλά πράγματα. Ζούμε σε ευλογημένο τόπο, έχουμε τα πάντα και καλό είναι να μην γκρινιάζουμε, είπε στο People.

Πηγή: youweekly.gr

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share