Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νοmads: Τι είδαμε χτες; Η οικειοθελής αποχώρηση της Χριστίνας Κολέτσα & το ανατριχιαστικό γράμμα! Η συγκλονιστική μονομαχία Αλεξάνδρου – Ζαμπίδη! Ποιος έφυγε; (video)

1 Δεκεμβρίου 2017 08:15
Νοmads: Τι είδαμε χτες; Η οικειοθελής αποχώρηση της Χριστίνας Κολέτσα & το ανατριχιαστικό γράμμα! Η συγκλονιστική μονομαχία Αλεξάνδρου – Ζαμπίδη! Ποιος έφυγε; (video)

Μια συγκλονιστική μονομαχία παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης μεταξύ του Δημήτρη Αλεξάνδρου και του Μιχάλη Ζαμπίδη.

Το Youweekly.gr όπως κάθε φορά σημείωσε τα highlights της βραδιάς και σας τα παρουσιάζει παρακάτω…

Στο τελευταίο επεισόδιο του Nomads η Χριστίνα Κολέτσα ανακοίνωσε πως θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της έδωσε κάποια ώρα να το σκεφτεί και να αποφασίσει αν τελικά είναι αυτή η επιθυμία της!

Στο σημερινό επεισόδιο η ίδια έδωσε την απάντησή της και εξήγησε τους λόγους που τελικά αποχωρεί! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Το σημερινό επεισόδιο του Nomads ξεκίνησε δυνατά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου;

Τι εννοώ; Ο Γιώργος Κατσινόπουλος ως πρωταθλητής brazilian jiu jitsu προσπάθησε να μάθει στους φίλους του κάποιες κινήσεις, με αποτέλεσμα να κυλιστούν στην άμμο προσπαθώντας ο ένας να «δείερει» τον άλλο!

Στο παιχνίδι αργότερα μπήκε και η Δήμητρα Φραντζή, για να τους δείξει ο Κατσινόπουλος πόσο εύκολο και ένας άνθρωπος με λιγότερα κιλά από τον ίδιο μπορεί να αντεπεξέλθει το ίδιο! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Στο χθεσινό επεισόδιο του Nomads νικητής του αγωνίσματος επικοινωνίας ήταν ο Νίκος Αναδιώτης!

Ο ίδιος όταν κατάλαβε πως δεν μπορεί να πάει με τους φίλους του αλλά έπρεπε να επιλέξει άλλον ένα και δύο γυναίκες, έκανε «δώρο» το έπαθλο στους συμπαίκτες του, Μιχάλη Ζαμπίδη, Δήμητρα Φραντζή, Βασιλική Μιλλούση και Λευτέρη Παρασκευά!

Ο Λευτέρης ενώ στην αρχή δέχτηκε μετά το μετάνιωσε και δεν ήθελε ν πάει! Διαβάστε παρακάτω…

Σήμερα, όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε γιατί δεν πήγε τελικά ο ίδιος είπε πως το ξανασκέφτηκε και δεν ήθελε να αφήσει την Αποστολία Ζώη μόνη της! Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Στο τελευταίο επεισόδιο του Nomads η Χριστίνα Κολέτσα ανακοίνωσε πως θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της έδωσε κάποια ώρα να το σκεφτεί και να αποφασίσει αν τελικά είναι αυτή η επιθυμία της!

Στο σημερινό επεισόδιο η ίδια έδωσε την απάντησή της και εξήγησε τους λόγους που τελικά αποχωρεί! (Δείτε εδώ) Διαβάστε παρακάτω…

Η ίδια πριν αποχωρήσει έγραψε ένα γράμμα για τους συμπαίκτς της, το οποίο διάβασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και είναι πραγματικά ανατριχιαστικό και όλοι οι παίκτες συγκινήθηκαν εκτός από τον Οροκλό ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Δεν πέθανε κιόλας! Όλοι θα φύγουμε κάποια στιγμή! Μην βάζετε πλερέζες»! Δείτε τι τους έγραψε και πως αντέδρασαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Σήμερα έχει τα γενέθλιά του ο Λευτέρης Πετρούνιας!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε το γεγονός αυτό συγκεκριμένα στην Βασιλική Μιλλούση, η οποία ως γνωστόν είναι η κοπέλα του!

Η παίκτρια ήρθε λίγο σε αμηχανία αλλά στο τέλος του έστειλε ένα μεγάλο φιλί και τις ευχές της! Δείτε την «μπηχτή» του Γρηγόρη στο βίντεο που ακολουθεί:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Στο αποψινό επεισόδιο του Nomads παρακολουθήσαμε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού, που καθόρισαν τους δύο μονομάχους που θα αγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Αυτούς που προστάτεψε το τηλεοπτικό κοινό είναι ο Νίκος Αναδιώτης και ο Κωνσταντίνος Οροκλός!

Με αποτέλεσμα αυτοί που τελικά θα μονομαχήσουν είναι ο Μιχάλης Ζανπίδης και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Στο αποψινό επεισόδιο του Nomads παρακολουθήσαμε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού, που καθόρισαν τους δύο μονομάχους και αγωνίστηκαν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Αυτούς που προστάτεψε το τηλεοπτικό κοινό ήταν ο Νίκος Αναδιώτης και ο Κωνσταντίνος Οροκλός!

Με αποτέλεσμα αυτοί που τελικά μονομάχησαν να είναι ο Μιχάλης Ζανπίδης και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου!

Ο παίκτης που κατάφερε να κερδίσει αυτή την μονομαχία και να διεκδικήσει την παραμονή του στο παιχνίδι είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου! Έτσι ο Μιχάλης Ζαμπίδης είναι αυτός που επιστρέφει Ελλάδα! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Μετά την αποχώρηση του Μιχάλη Ζαμπίδη οι παίκτες γύρισαν στη βίλα και στην παραλία αντίστοιχα!

Η Αποστολία Ζώη μαζί με την Βασιλική Μιλλούση και τον Λευτέρη Παρασκευά κάθισαν στην αμμουδιά και συζητούσαν!

Ξαφνικά η Αποστολία είπε: «Παιδιά να σας πω κάτι; Βαρέθηκα! Φεύγω, πάω Ελλάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά και οι συμπάικτες της πάγωσαν μέχρι που κατάλαβαν ότι έκανε πλάκα και πήγε να κάνει μια βουτιά στην παραλία! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share