Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νοmads: Τι είδαμε χτες; Τα καρφιά του Κατσινόπουλου στον Μαυρίδη, η οικειοθελής αποχώρηση παίκτη και οι υποψήφιοι μονομάχοι μετά την ένωση των ομάδων! Ποιος πήρε ασυλία; (videos)

28 Νοεμβρίου 2017 09:24
Νοmads: Τι είδαμε χτες; Τα καρφιά του Κατσινόπουλου στον Μαυρίδη, η οικειοθελής αποχώρηση παίκτη και οι υποψήφιοι μονομάχοι μετά την ένωση των ομάδων! Ποιος πήρε ασυλία; (videos)

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο παρακολουθήσαμε μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 το βράδυ της Δευτέρας.

Οι Ωκεανοί και η Φωτιά ενώθηκαν και πλέον το παιχνίδι έγινε ατομικό! Πριν από αυτό όμως δεν έλειψαν τα ευτράπελα και οι… οικειοθελείς αποχωρήσεις. Πάμε να δούμε παρακάτω τα highlights της βραδιάς όπως τα σημείωσε το Youweekly.gr…

Στο σημερινό επεισόδιο του Nomads, παρακολουθήσαμε το πρώτο αγώνισμα ατομικής ασυλίας μετά την ένωση!

Στη δοκιμασία για την πρώτη ατομική ασυλία οι παίκτες έπρεπε να γαντζωθούν από κορμούς και να κρατηθούν επάνω τους για όση περισσότερη ώρα μπορούσαν.

Εκείνη που τελικά κατάφερε να κρατηθεί περισσότερη ώρα και να κερδίσει την πρώτη ατομική ασυλία είναι η Αποστολία Ζώη! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάραξε το όνομα της κοπέλας που είχε ερωτευτεί και αυτοκτόνησε: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας με τον 16χρονο στην Αττική Οδό!

Ο Λευτέρης Χατζηιωάννου μπορεί να είναι μόλις ένα μήνα στο Nomads, ωστόσο πρέπει να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καθώς οι παίκτες βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο τους έκανε την ανακοίνωση και τους εξήγησε τους λόγους που αποχωρεί! (Δείτε εδώ)

Όταν τελείωσε το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας, ο Λευτέρης ήρθε για να χαιρετίσει τους συμπαίκτες του! Διαβάστε παρακάτω…

Η πιο συγκινητική στιγμή κατά την διάρκεια της αποχώρησής του ήταν όταν χαιρέτισε τον Νίκο Αναδιώτη και τον Γιώργο Μαυρίδη, με τους οποίους είχε έρθει πολύ κοντά μέσα στο παιχνίδι! Μάλιστα, εκτός από τα λόγια καρδιάς και τις αγκαλιές, ο tattoo artist έβγαλε το μαντήλι που είχε τυλιγμένο στο χέρι του και το τύλιξε σε εκείνο του Λευτέρη! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Στο σημερινό επεισόδιο του Nomads, παρακολουθήσαμε το πρώτο αγώνισμα ατομικής ασυλίας μετά την ένωση, όπου την ασυλία κέρδισε η Αποστολία Ζώη.

Στην συνέχεια, οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν τον δεύτερο μονομάχο καθώς ο πρώτος είναι ο Κωνσταντίνος Οροκλός αφού έχασε στο αγώνισμα προηγουμένως!

Σύμφωνα με την ψηφοφορία των παικτών λοιπόν ο δεύτερος μονομάχος είναι ο Νίκος Αναδιώτης! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:


Μετά την ψηφοφορία για τον δεύτερο μονομάχο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο Κωνσταντίνος Οροκλός επέστρεψαν στη βίλα και συζήτησαν τα όσα συνέβησαν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Bon Viveur της Μυκόνου και ο ιδιοκτήτης σκαφών στο Πόρτο Ράφτη: Tο αλβανικό καρτέλ του χασίς και το «big boss» στο κύκλωμα των ναρκωτικών!

Ο Κωνσταντίνος δεν δίστασε να πετάξει τα καρφιά του στην Φραντζή, η οποία πάλι ψήφισε έναν «άκυρο» παίκτη, στην συγκεκριμένη περίπτωση τον Δημήτρη Αλεξάνδρου που δεν είχε καμία ψήφο, γεγονός το οποίο το κάνει σε κάθε ψηφοφορία, λέγοντας: «Η Δήμητρα σήμερα πάλι πέταξε χαρταετό once again! Δεν γίνεται να είσαι στην ένατη εβδομάδα και να ψηφίζεις άκυρα! Πάρε μια θέση»!

Στην συνέχεια μιλώντας στην κάμερα δεν δίστασε να εκφράσει την δυσαρέσκεια και τον εκνευρισμό του λέγοντας πως: «Είμαστε μεγάλοι άνθρωποι και πρέπει να ψηφίζουμε σωστά! Για αυτό φτάσαμε την χώρα εδώ που τη φτάσαμε»! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Ο Γιώργος Κατσινόπουλος θα χάσει την ψυχραιμία του καθώς κάποιοι παίκτες θα του καταλογίσουν κάτι το οποίο δεν έκανε κι έχει σχέση με το φαγητό για αυτό και θα ζητήσει να μοιραστούν οι προμήθειες!

Ο ίδιος θα ρίξει τα καρφιά του στην Αποστολία λέγοντας πως ότι κάνει το κάνει πολύ καλά, άλλα λέει όμως από πίσω και μπροστά στις κάμερες έρχεται για να συμφιλιωθούμε! Οι σχέσεις τελείωσαν και οι ομάδες έχουν ήδη δημιουργηθεί! Διαβάστε παρακάτω…

Στο πλευρό του Κατσινόπουλου είναι φυσικά ο Νίκος Αναδιώτης, ο Γιώργος Μαυρίδης αλλά και η Δήμητρα Φραντζή με την Βασιλική Μιλλούση να προσπαθεί να ισορροπήσει την κατάσταση! Δείτε τι θα συμβεί στο trailer που ακολουθεί:

Στο σημερινό επεισόδιο του Nomads παρακολουθήσαμε την ζωή των Νομάδων στην βίλα και στην παραλία!

Ο Νίκος Αναδιώτης, ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Γιώργος Κατσινόπουλος από ότι φαίνεται περνούν πολύ καλά οι τρεις τους και αυτό βγαίνει προς τα έξω καθώς κάνουν πειράγματα ο ένας με τον άλλο!

Ο Γιώργος Κατσινόπουλος μιλώντας στην κάμερα «κατηγόρησε» τον Μαυρίδη για την συμπεριφορά του! Διαβάστε παρακάτω…

Συγκεκριμένα είπε: «Έχω να καταγγείλω πως ο Μαυρίδης ο Γιώργος είναι ένας τύπος δολοπλόκος! Δημιουργεί στην ομάδα λυκοφιλίες και στρέφει τα κορίτσια εναντίον μου και εναντίον του Αναδιώτη», δήλωσε χαρακτηριστικά φυσικά αστειευόμενος! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη βόμβα από τον ιατροδικαστή: "Δεν δολοφονήθηκε ο φοιτητής αλλά..."

Ο Λευτέρης Χατζηιωάννου μπορεί να είναι μόλις ένα μήνα στο Nomads, ωστόσο πρέπει να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καθώς οι παίκτες βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο τους έκανε την ανακοίνωση και τους εξήγησε τους λόγους που αποχωρεί!

Ο παρουσιαστής συγκεκριμένα είπε: «Ο Λευτέρης Χατζηιωάννου αποχωρεί από το Nomads! Ήρθε η γνωμάτευση και έχει μια ιδιαίτερα σημαντική κάκωση στο γόνατο! Δεν ήταν κάτι απλό δηλαδή αυτό που είχε και πρέπει να αποχωρήσει αμέσως για Κύπρο και να δει τι θα κάνει με το γόνατό του», δήλωσε χαρακτηριστικά! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share