Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Nomads: Έφτασε η ώρα της ένωσης! Οι πρώτες φωτογραφίες από όσα θα δούμε σήμερα!

26 Νοεμβρίου 2017 19:08
Nomads: Έφτασε η ώρα της ένωσης! Οι πρώτες φωτογραφίες από όσα θα δούμε σήμερα!

Στο σημερινό επεισόδιο, θα παρακολουθήσουμε την ένωση των δύο ομάδων.
Ο Γρηγόρης θα κάψει τα λάβαρα των 2 ομάδων, σηματοδοτώντας έτσι την διάλυση τους και την μετατροπή του Nomads σε ατομική υπόθεση.

Στη συνέχεια, θα δούμε το αγώνισμα της πρώτης ατομικής επικράτειας. Ο νικητής του αγωνίσματος θα κερδίσει τη διαμονή του για αυτή την εβδομάδα στη βίλα μαζί με έναν ακόμα συμπαίκτη της επιλογής του. Οι υπόλοιποι νομάδες θα μείνουν στην παραλία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads - διαρροή: Όλα όσα θα δούμε στο πρώτο (σημερινό) ατομικό επεισόδιο!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ:

Στο σημερινό αγώνισμα για την ατομική επικράτεια οι παίκτες θα πρέπει να περάσουν την πρώτη σειρά των εμποδίων, ισορροπώντας επάνω στις ξύλινες βάσεις και τις δοκούς ισορροπίας, κρατώντας παράλληλα ένα αντικείμενο που δε θα πρέπει να τους πέσει.

Σε ένα από τα εμπόδια θα πρέπει να φτιάξουν μία γέφυρα για να περάσουν. Στο επόμενο στάδιο θα πρέπει να σκαρφαλώσουν, να περάσουν την κρεμαστή σκάλα και να ψαρέψουν τα κλειδιά που θα κρέμονται σε δυο σημεία. Στη συνέχεια, θα πρέπει να μπουν μέσα στους ξύλινους τροχούς και να τρέξουν για να τους γυρίσουν, ώστε να τραβήξουν ένα μπαούλο.

Μόνο ένα από τα κλειδιά που θα έχουν μαζέψει οι παίκτες ανοίγει το μπαούλο.

Αφού το ανοίξουν, θα πρέπει να πάρουν από μέσα τις καρύδες τις οποίες θα πρέπει να πετάξουν στα πολύγωνα κομμάτια που βρίσκονται πάνω στο τραπέζι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί: Σ' αυτές τις περιοχές θα χιονίσει την Δευτέρα!

Εκείνος που θα ρίξει πρώτος τα κομμάτια από τη θέση τους θα είναι ο νικητής.

Πιο αναλυτικά: Στο σημερινό αγώνισμα οι παίκτες θα παίξουν ανά ζευγάρια και μετά από κλήρωση μεταξύ τους. Οι νικητές από τον πρώτο γύρο, θα είναι οι παίκτες που θα αγωνιστούν και στον 2ο γύρο ανά ζευγάρια. Από τους 3 καλύτερους που θα προκύψουν, εκείνος με τη χειρότερη χρονική επίδοση θα αποκλειστεί. Οι δυο παίκτες που θα απομείνουν, θα παίξουν μαζί στον τελικό. Ο νικητής, θα πάει στη βίλα μαζί με τον συμπαίκτη της επιλογής του.

Πηγή: You weekly

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share