Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Nomads: Αλλάζουν όλα πλέον στο παιχνίδι! Οι αλλαγές που έρχονται και το σημερινό αγώνισμα ασυλίας! Διέρρευσαν φωτογραφίες

20 Νοεμβρίου 2017 15:52
Nomads: Αλλάζουν όλα πλέον στο παιχνίδι! Οι αλλαγές που έρχονται και το σημερινό αγώνισμα ασυλίας! Διέρρευσαν φωτογραφίες

Από σήμερα το παιχνίδι παίζεται αλλιώς... Το "Nomads" έρχεται κι απόψε στους δέκτες μας μόνο που πλέον δεν θα θυμίζει σε τίποτα το "Nomads" που ξέρουμε, μιας και πλέον αλλάζουν τα πάντα.

Μπαίνοντας σιγά-σιγά στην τελική ευθεία, το υπερ-ριάλιτι του ΑΝΤ1 παίρνει έναν εντελώς προσωπικό χαρακτήρα, μιας και πλέον οι παίκτες που εξακολουθούν να βρίσκονται στις Φιλιππίνες δεν θα πρέπει να αγωνίζονται και να μάχονται για το καλό της ομάδας τους, αλλά για το προσωπικό τους συμφέρον.

Με άλλα λόγια από εδώ και στο εξής θα πρέπει ο όλοι να παλέψουν μόνο για τον εαυτό τους, για να μπορέσουν να παραμείνουν στο παιχνίδι και να φτάσουν στο τελικό, διεκδικώντας τα 150.000 ευρώ του επάθλου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads spoiler: Ο Μιχάλης Ζαμπίδης επιστρέφει και ο Λευτέρης αντιδράει! (video)

Πιο συγκεκριμένα ,λοιπόν, στο σημερινό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε το αγώνισμα της τελευταίας ομαδικής ασυλίας μεταξύ των ομάδων της Φωτιάς και των Ωκεανών, ενώ ο Μιχάλης Ζαμπίδης επιστρέφει στο "Nomads", μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Μαντώς Γαστεράτου. Σε ποια ομάδα θα πάει; Στη Φωτιά ή στους Ωκεανούς;

Απόψε, θα παίξουν και οι δυο ομάδες ταυτόχρονα, με τους παίκτες να αγωνίζονται ένας εναντίον ενός. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να καταφέρουν να φτάσουν στο τέρμα, ισορροπώντας αβγά επάνω σε ένα ξύλο χωρίς να τους πέσουν κάτω.

Ξεκινώντας θα πρέπει να ισορροπήσουν περπατώντας πάνω στα ξύλα και στους κορμούς που θα βρουν μπροστά τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα! Παντρεύτηκε μυστικά και η Ελεονώρα Μελέτη με τον Θοδωρή Μαροσούλη!

Στη συνέχεια θα πρέπει να σκαρφαλώσουν στο διάτρητο ξύλο και κατόπιν να περάσουν τα σιδερένια εμπόδια.

Μετά θα πατήσουν στις ειδικές κούνιες για να προχωρήσουν παρακάτω και να περάσουν τις ξύλινες βάσεις και αφού περάσουν μέσα από το σιδερένιο κρίκο, θα πρέπει να ξεπεράσουν τα επικλινή στηρίγματα πατώντας επάνω τους για να φτάσουν στο τέρμα.

Εκείνος που θα καταφέρει να τερματίσει πρώτος θα είναι ο νικητής του γύρου. Στην περίπτωση τώρα, που πέσουν σε κάποιο από τα εμπόδια ή τους πέσει το αβγό που θα μεταφέρουν, τότε θα πρέπει να γυρίσουν στην αρχή του εμποδίου και να συνεχίσουν από εκεί, αφού πάρουν ένα νέο αβγό από τον ειδικό σταθμό ανεφοδιασμού.

Το παιχνίδι θα κριθεί στις 10 νίκες και η ομάδα που θα κερδίσει θα πάρει την τελευταία, πολυπόθητη, ομαδική ασυλία...

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share