Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Nomads: Tι είδαμε χτες; Ο καυγάς των Ωκεανών, η Μαντώ στο νοσοκομείο και η συμπεριφορά της Αποστολίας Ζώη που άναψε τα αίματα στην ομάδα της Φωτιάς! (videos)

15 Νοεμβρίου 2017 08:36
Nomads: Tι είδαμε χτες;  Ο καυγάς των Ωκεανών, η Μαντώ στο νοσοκομείο και η συμπεριφορά της Αποστολίας Ζώη που άναψε τα αίματα στην ομάδα της Φωτιάς! (videos)

Με το που ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Nomads καταλάβαμε αμέσως πως η χθεσινή βραδιά…. ήταν μεγάλη!

Συγκεκριμένα, είδαμε τους παίκτες από την ομάδα της Φωτιάς να αποχαιρετούν την Μαντώ Γαστεράτου, η οποία μάζευε τα πράγματά της, και να της εύχονται καλή επιτυχία επειδή θα πήγαινε στο νοσοκομείο!

Λίγο αργότερα καταλάβαμε πως δεν είναι κάτι σοβαρό, απλά η Μαντώ, όπως είπε και η ίδια on camera, έχει ένα πρόβλημα με το γόνατό της και την ενοχλεί πολύ καιρό και η γιατρός της είπε να πάει να κάνει εξετάσεις για να δει τι συμβαίνει!

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφού ξεπεράσαμε το αρχικό… σοκ ήρθαμε αντιμέτωποι με τα καρφιά του Μάνου Πίντζη!

«Η ομάδα δεν είναι και στα καλύτερά της, δεν κάνουμε πάρτι. Ο Μιχάλης το έχει πάρει βαριά. Υπάρχει μια σύγχυση, γιατί μερικές φορές έχουμε κάποια πράγματα δεδομένα. Ίσως ο Μιχάλης δεν το περίμενε αυτό.

Δεν περίμενε πως κάποιος ο οποίος είναι ο αρχηγός της αγέλης , να ψηφιστεί αρνητικά και να μπει μονομάχος. Και αυτό νομίζω τον έχει τσακίσει», είπε χαρακτηριστικά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλειστά σχολεία στην Αττική! Δείτε ποια

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Αμέσως μετά, ξεκίνησε το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας, όπου το τελικό στάδιο των αγωνισμάτων έφτασαν ο Μάνος Πίντζης και ο Γιώργος Κατσινόπουλος!

Αυτός που τελικά κατάφερε να κερδίσει είναι ο Γιώργος Κατσινόπουλος και όλοι οι υπόλοιποι τέθηκαν στην ψηφοφορία του κοινού…. Την Πέμπτη μάλιστα θα ανακοινωθεί ποιος θα μονομαχήσει τελικά με τον Μιχάλη Ζαμπίδη, ο οποίος είναι ο πρώτος μονομάχος!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Και πάνω που νομίζαμε ότι οι εκπλήξεις… τέλος, διαπιστώσαμε πως στην ομάδα της Φωτιάς, έχει δημιουργηθεί μία κλίκα που αποτελείται από την Αποστολία Ζώη, την Χριστίνα Κολέτσι και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου!

Όπως ήταν αναμενόμενο, μία μικρή παρεξήγηση δημιουργήθηκε στους κόκκινους, όταν ο Γιώργος Μαυρίδης, ο Νίκος Αναδιώτης και ο Λευτέρης έφτιαχναν ένα παγκάκι έξω από την καλύβα στην παραλία και η Αποστολία τους ζήτησε να την βοηθήσουν να καθαρίσει το ψάρι.

Τότε εκείνοι αρνήθηκαν με αποτέλεσμα εκείνη να απαντήσει ενοχλημένη: «Ναι, κάτσε να φτιάξεις το παγκάκι, να δω τι θα φας το μεσημέρι! Το παγκάκι θα φας;».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανείπωτη τραγωδία: Συνετρίβη αεροσκάφος!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Και οι Ωκεανοί όμως… δεν πήγαν πίσω!

Συγκεκριμένα στην βίλα, που μένουν αυτή την εβδομάδα οι «Ωκεανοί», οι εντάσεις όλο και πληθαίνουν.

Αυτή την φορά μία ατάκα του Μιχάλη Ζαμπίδη άναψε τα αίματα καθώς, ψηφίστηκε από 3 άτομα της ομάδας του για να αποχωρήσει κι εκείνος υποστήριξε πως όλο αυτό ήταν συνεννοημένο και σκηνοθετημένο!

Αυτό πείραξε τον Γιώργο Κατσινόπουλο ο οποίος του ζήτησε να δώσει εξηγήσεις μπροστά σε όλη την ομάδα!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στα βίντεο που ακολουθούν:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share