Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021

Nomads - διαρροή: Αυτό είναι το σημερινό αγώνισμα ατομικής ασυλίας! Διέρρευσαν φωτογραφίες!

14 Νοεμβρίου 2017 13:27
Nomads - διαρροή: Αυτό είναι το σημερινό αγώνισμα ατομικής ασυλίας! Διέρρευσαν φωτογραφίες!

Στο σημερινό επεισόδιο του Nomads, θα παρακολουθήσουμε το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας της ομάδας των Ωκεανών και την ψηφοφορία του κοινού.

Ο νικητής του αγωνίσματος θα κερδίσει την ασυλία και δε θα τεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ζητήσει από τους τηλεθεατές να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους παίκτη από τα άτομα που θα έχουν χάσει στο αγώνισμα. H ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τη 01:00.

Το μέλος της ομάδας με τις λιγότερες θετικές ψήφους θα είναι ο δεύτερος μονομάχος για τη μονομαχία της Πέμπτης μαζί με τον Μιχάλη Ζαμπίδη. Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στο επεισόδιο της Πέμπτης.

Ο σημερινός αγώνας αποτελείται από 6 παιχνίδια και θα διαγωνιστούν οι 5 παίκτες της ομάδας των Ωκεανών. Στις 3 πρώτες δοκιμασίες ο παίκτης με τη χειρότερη επίδοση θα αποκλειστεί. Αυτό σημαίνει ότι θα φύγουν συνολικά 3 παίκτες.

Στην τέταρτη δοκιμασία θα παίξουν οι δυο εναπομείναντες παίκτες και εκείνος που θα κερδίσει θα πάρει την πρώτη νίκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος στην Κω: Οι φωτογραφίες που έδειξε ο πατέρας στην κόρη του άναψαν φωτιές!

Στην πέμπτη δοκιμασία θα παίξουν ξανά μεταξύ τους και θα διεκδικήσουν άλλη μια νίκη.

Εκείνος που θα έχει σημειώσει δυο νίκες θα είναι ο νικητής και θα πάρει την ασυλία. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα παίξουν ξανά και οι δυο σε μια 6η δοκιμασία που θα είναι και ο τελικός.

Παιχνίδι 1
Στη δοκιμασία αυτή θα πρέπει να πετάξουν οι παίκτες το μπαλάκι και να ρίξουν κάτω τους τρεις ξύλινους στόχους. Ο παίκτης που θα μείνει τελευταίος θα αποκλειστεί.

Παιχνίδι 2
Στη παιχνίδι αυτό θα πρέπει να ρίξουν βολές με τη σφεντόνα. Θα πρέπει να στοχεύσουν σωστά και να πετάξουν την πέτρα, ώστε να ρίξουν κάτω τα τοτέμ. Ο παίκτης που θα μείνει τελευταίος θα αποκλειστεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - αποκλειστικό: Μπαίνει στο παιχνίδι ο άνθρωπος που μισούν οι μισοί Έλληνες! (photos+videos)

Παιχνίδι 3
Στη δοκιμασία αυτή θα πρέπει να πετάξουν το σακί με την άμμο που κρέμεται από το ελαστικό σκοινί για να ρίξουν κάτω τα ειδικά τρίγωνα. Εκείνος που θα μείνει τελευταίος θα αποκλειστεί.

Ανάβουν τα αίματα στο Nomads: Η κλίκα της «Φωτιάς» και ο καυγάς στους «Ωκεανούς»! Στήνουν στην γωνία τον Ζαμπίδη!

Παιχνίδι 4
Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να στηρίξουν τη μπάλα στα δυο σκοινιά και να καταφέρουν να την κυλήσουν στις τρύπες που υπάρχουν στο έδαφος. Εκείνος που θα καταφέρει να βάλει τη μπάλα και στις 3 τρύπες θα κερδίσει τον πόντο.

Παιχνίδι 5
Στη δοκιμασία αυτή θα πρέπει να πετάξουν το ξύλινο μπούμερανγκ μέχρι να σπάσουν τα κιούπια που κρέμονται. Εκείνος που θα καταφέρει να τα σπάσει όλα πρώτος θα είναι ο νικητής και θα πάρει την ασυλία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην κορυφή τα Lidl! Το προϊόν που φέρνει στα ράφια του και βάζει τέλος στον ανταγωνισμό!

Παιχνίδι 6
Σε αυτή τη δοκιμασία θα πρέπει να ρίξουν τους 4 κρίκους και να τους περάσουν στα 4 σίδερα που βρίσκονται στο στόχο κάτω στο έδαφος. Εκείνος που θα τα καταφέρει πρώτος θα πάρει την πρώτη νίκη.

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share