Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Nomads: Μπάχαλο στην ομάδα της Φωτιάς! Ο Αλεξάνδρου τα «χώνει» στην Αποστολία! (Βίντεο)

12 Νοεμβρίου 2017 22:45
Nomads: Μπάχαλο στην ομάδα της Φωτιάς! Ο Αλεξάνδρου τα «χώνει» στην Αποστολία! (Βίντεο)

Στο σημερινό αγώνισμα Επικράτειας οι παίκτες του Nomads πρέπει να βγάλουν εις πέρας μια δοκιμασία στην οποία δύο παίκτες θα τραβούν τη μανιβέλα και ένας θα μεταφέρει καρύδες από την μία μεριά στην άλλη!
Η ομάδα της Φωτιάς μετά τις πρώτες τους δοκιμές αποφάσισε πως ο παίκτης που μεταφέρει τις καρύδες την μία φορά θα πάρει 4 και την άλλη 3, γεγονός στο οποίο και συμφώνησαν όλοι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη βόμβα: Σε άνδρα που έχει συγκλονίσει με την εξαφάνισή του το Πανελλήνιο και την Αγγελική Νικολούλη ανήκει το αλυσοδεμένο πτώμα στην Χαλκιδική!

Την ώρα όμως που η Αποστολία Ζώη αγωνιζόταν, οι συμπαίκτες της της είπαν να κάνει γρήγορα κι εκείνη αντί για 4 πήρε μαζί της 3 καρύδες για να μην αργήσει! Αυτό τους έκανε να χάσουν και να προκληθούν εντάσεις και νεύρα μεταξύ τους!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στο Star! Η ιστορική αλλαγή που μας άφησε "άφωνους"!

Όπως θα δείτε ο Δήμήτρης Αλεξάνδρου τα έχωσε κυριολεκτικά στην Αποστολία κι εκείνη προσπαθούσε να δικαιολογηθεί λέγοντας πως έγινε λάθος συνεννόηση! Στην συνέχεια βέβαια, όταν η Μαντώ προσπάθησε να ηρεμήσει τον Αναδιώτη εκείνος από τα νεύρα του της την έδιωξε και της είπε να μην του μιλάει και να πάει να κάτσει πιο πέρα, με αποτέλεσμα η ίδια να μην μπορέσει να κρύψει την δυσαρέσκειά της! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή:youweekly

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share