Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Nomads: Η αποκάλυψη της Πλατανιώτη λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της για τον πιο πολυσυζητημένο παίκτη του ριάλιτι! - «Ο Γιώργος Μαυρίδης…»

3 Νοεμβρίου 2017 17:16
Nomads: Η αποκάλυψη της Πλατανιώτη λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της για τον πιο πολυσυζητημένο παίκτη του ριάλιτι! - «Ο Γιώργος Μαυρίδης…»

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ευαγγελία Πλατανιώτη στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και την Εύη Βαλή.

Η πρώην παίκτρια του Nomads μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Γιώργο Μαυρίδη!

Στην ομάδα σας μπήκε ο Μάνος Πίντζης. Εσύ ποιος θα ήθελες να είχε μπει;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παντρεύτηκε ο γιος του Τσοχατζόπουλου! Ποια διάσημη ηθοποιό παντρεύτηκε ενώ ο Άκης είναι στην φυλακή;

Στην ομάδα των αθλητών θα ήθελα να δω τον Γιώργο Μαυρίδη. Είναι ένας καλός παίκτης. Δεν έχω ζήσει με την ομάδα της Φωτιάς για να ξέρω τα προβλήματα που υπάρχουν μεταξύ τους και με τον Γιώργο, αλλά όσες φορές έχω μιλήσει μαζί του μου φαίνεται αρκετά καλό παιδί. Ίσως έχει έναν τρόπο για να πει κάτι που μπορεί να είναι εριστικός μερικές φορές, ίσως να είναι αυτό που έχει πειράξει την κόκκινη ομάδα. Θεωρώ πως θα ταίριαζε στην ομάδα των αθλητών. Πιστεύω ότι και αθλητικά και ως άνθρωπος θα μπορούσε να είναι στην ομάδα.

Ποιος είναι το φαβορί για σένα;

Στον Γρηγόρη είχα πει κάποια ονόματα που δεν ξέρω κατά πόσο τα πιστεύω και τώρα θα σου ξαναπώ για τον Γιώργο Μαυρίδη. Όμως δεν έχω κατασταλάξει γιατί ούτε το παιχνίδι έχω δει απ’ έξω ούτε έχουμε προλάβει ακόμη να δούμε τους παίκτες πιο ατομικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάκης Αρναούτογλου και Γιάννης Καλλιανός προειδοποιούν: "Κατεβάστε κουβέρτες! Έρχονται χιόνια από..."

Πηγή: youweekly.gr

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share