Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Nomads: Τι είδαμε χτες; Το άγριο χώσιμο της Αποστολίας και η πληρωμένη απάντηση του Μαυρίδη! Ποια έφυγε; Μαντώ ή Καλογρίδη; (videos)

3 Νοεμβρίου 2017 08:54
Nomads: Τι είδαμε χτες; Το άγριο χώσιμο της Αποστολίας και η πληρωμένη απάντηση του Μαυρίδη! Ποια έφυγε; Μαντώ ή Καλογρίδη; (videos)

Μια συγκλονιστική μονομαχία παρακολουθήσαμε την Πέμπτη το βράδυ με πρωταγωνίστριες την Νατάσα Καλογρίδη και την Μαντώ Γαστεράτου από την ομάδα της Φωτιάς.

Η Μαντώ είχε ψηφισθεί από την ομάδα της για να είναι μια από τις υποψήφιες προς αποχώρηση και το βράδυ της Πέμπτης η Νατάσα, όπως ανακοίνωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν η τελευταία στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού. Εκτός όμως από το αγώνισμα παρακολουθήσαμε και έναν καυγά μεταξύ της Φωτιάς και του Μαυρίδη. Δείτε παρακάτω τα highlights που σημείωσε όπως πάντα το Youweekly.gr.

Είναι σαν να παρακολουθούμε ακριβώς την χθεσινή συζήτηση με επανάληψη ακριβώς της ίδιας κουβέντας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: The Voice: Δεν φαντάζεστε ποια γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στις audition! Έδωσαν μάχη οι κριτές! (video)

Το μόνο διαφορετικό σήμερα είναι ότι η απηύδησε με την συζήτηση και κατηγόρησε τον Μαυρίδη για υποκρισία λέγοντας ότι ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν! Δείτε τι ακριβώς είπε η τραγουδίστρια στο βίντεο του Youweekly.gr:

Σήκωσε το γάντι της αντιπαράθεσης ο Γιώργος Μαυρίδης και επειδή του την είπε ανοιχτά η Αποστολία Ζώη ότι είναι υποκριτής αυτός της απάντησε ότι εμένα λες ότι έχω στρατηγική αλλά εσύ ψήφισες την φίλη σου για να ρίξεις το μπαλάκι στην Νατάσα Καλογρίδη!

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο παρακάτω βίντεο:

Την δική τους μάχη έδωσαν σήμερα στο Nomads η Νατάσα Καλογρίδη και η Μαντώ Γαστεράτου για να παραμείνουν στο παιχνίδι!

Οι δύο παίκτριες κέρδισαν από έναν αγώνα και το αποτέλεσμα κρίθηκε στο τρίτο και τελευταίο αγώνισμα!

Αυτή που κατάφερε να φτιάξει τον ψηλότερο πύργο και να παραμείνει στο Nomads είναι η Μαντώ Γαστεράτου, ενώ η Νατάσα είναι αυτή που θα αποχωρήσει από το ριάλιτι! Δείτε το παρακάτω βίντεο στο Youweekly.gr:

Ξεκινάμε με το απλό…H Καλογρίδη με τίποτα δεν ήθελε να φύγει από το παιχνίδι και ζήτησε από τον Γρηγόρη αν έχει καμιά δουλίτσα για να παραμείνει στο Παλαουάν και στο Nomads!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: The Voice: Απίστευτο! Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής πήγε στο show! Πέρασε; (video)

Για άλλη μια φορά απέδειξε πόσο μαγκάκι είναι και πόσο άδικος είναι ο κόσμος που δεν κράτησε έναν τέτοιο άνθρωπο μέσα στο παιχνίδι!

Και τώρα ερχόμαστε στους αρχηγούς! Στους κόκκινους έβαλε αρχηγό τον Μαυρίδη για να γίνει της «Πόπης» στο παιχνίδι και τον Κατσινόπουλο στους ωκεανούς! Δείτε πως το δικαιολόγησε στο βίντεο του Youweekly.gr:

Και καλά κάθισαν να συζητήσουν γύρω από το τραπέζι της ειρήνης!

Ο Οροκλός μόνο που δεν έβγαλε την πίπα για να καπνίσουν όλοι μαζί, αλλά τελικά όπως είδαμε την πέσανε όλοι μαζί στον Μαυρίδη που όπως υποστηρίζουν έχει επιλεκτική μνήμη! Δείτε τι ακριβώς έγινε στο μαλλιοτράβηγμα στο βίντεο του Youweekly.gr:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share